İş Yeri Sorunları vol 16308746

Hem de nasıl! Bıktım ya bıktım! Çok yorgunum, tüm hayat enerjim çekilmiş gibi hissediyorum. Kaç gündür işimle ilgili soru soramıyorum. Suratı beş karış. Bi şey sorayım dedim beni tersledi. E daha da sormaya çekiniyorum. E işimi öğretecek olan da o. Çünkü henüz işime hakim değilim. Var ya resmen bu bi haftadır boşuna gidip geliyorum işe. Allah'a havale ediyorum onu.
Böyle pislikleri keşke işe almasalar.
Yöneticinle biraz zaman geçsin deneme süresini aş ve Konuş
Kendi kendine öğrenme imkanın yok mu ?
Belki de işi elinden gitmesin diye öğretmiyor olabilir.

Merhaba hanımlar. Severek çalıştığım bi işim yok. Sorun yaptığım meslek değil. Çalıştığım yer bana uygun değil. Ama piyasa malum. Şu anda işten çıkamam. Ve hala işimi öğrenme aşamasındayım. İş yerinde enerjimin tutmadığı, beni yoran, modumu genelde düşüren birisi var. Ve kahretsin ki işi bana gösterebilecek tek kişi o. O kadar mutsuzum ama o kadar mutsuzum! Gamsız, işi sürekli şakaya vuran bi yapım yok. Tamam pozitif oluyorum ama bi yerden sonra enerjim bu kişi tarafından çekiliyor. Nasıl yapıcam ben? Siz böyle durumlarda, ortamlarda napıyorsunuz?:kızgın:
Ayni durumdayız takipteyim...

Böyle pislikleri keşke işe almasalar.
Yöneticinle biraz zaman geçsin deneme süresini aş ve Konuş
Kendi kendine öğrenme imkanın yok mu ?
Belki de işi elinden gitmesin diye öğretmiyor olabilir.
Yok, o çok donanımlı. İşi kaybetme korkusu olamaz onda. Kendi kendime maalesef öğrenmem uzun sürer. Bende odaklanma problemi var ve çalıştığım ortamda bu kişi yüzünden sürekli geriliyorum. Bu durum da benim işi daha yavaş öğrenmeme neden oluyor, öğrendiğimi hemen unutuyorum.

Yok, o çok donanımlı. İşi kaybetme korkusu olamaz onda. Kendi kendime maalesef öğrenmem uzun sürer. Bende odaklanma problemi var ve çalıştığım ortamda bu kişi yüzünden sürekli geriliyorum. Bu durum da benim işi daha yavaş öğrenmeme neden oluyor, öğrendiğimi hemen unutuyorum.
O zaman öğrenene kadar biraz sabır diyeceksin

Back
X