Aynı sıkıntıları arkadasım da yasadı ve ne dediyse olmadı.
ayda 2 defa atak geçirdiği oluyordu.
Sanki inadına yapıyorlardı hemde kızın atak anında ne hale geldiğini göre göre.
Sonuç olarak kız derdini bir türlü anlatamadı.
aşı tedavisi uzun ve sonuç alınması garanti olmayan bir tedavi bildiğim kadarıyla.
Ancak kesin olarak reaksiyon verdiğiniz alerjen biliniyorsa sonuç alınıyor.
Keçiboynuzu kürünü araştırmanızı öneririm.
Unutmadan bu arada arkadaşım işten ayrıldı((
Müdürünüz sen ve diğer tüm çalışanlar için gerekli iş sağlığı ve iş güvenliği önlemlerini almak zorunda. Bu işin yasası var, kanunu var. Eğer solunum yollarında rahatsızlığı olan bir çalışanı varsa (yani sen), ona göre tedbirler koymasını yasalar zorunlu kılıyor. İşyeri hekiminiz var mı? Ofis içinde olmasa da, anlaşmalı kurumlarda olabilir. Ayrıca belli bir sayıda çalışan varsa artık iş güvenliği uzmanı bulundurmak zorundalar. Haklarınla ilgili onlardan bilgi alabilirsin. İşyeri hekiminin yazacağı bir rapordan sonra müdürün temizlik işçileriyle konuşur ve uyarır. Uyarıdan sonra aynı şeyi tekrarlayan disiplin cezası alır.
Maalesef kurumlar yolgeçen hanına dönmüş, isteyen at koşturuyor. Sen şikayet etmedikten sonra da kimse denetime gelmez.
SGK ve İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı gibi kurumlardan yardım alabilirsin. Seve seve yol gösterirler. Çünkü, Allah korusun, işyerindeyken başına bir şey gelse sorumlusu onlar olur.
Senin stresten de uzak durman lazım
orası bir devlet kurumu mu?
o nasıl bir vicdandır,insan astım krizi geçiren birine bunu yapar mı..
bende memurum,bazen işim oluyor odamı temizlemeyin diyorum tamam bitti bidaha ben isteyene kadar temizlemezler.
onlar ne cesaret her seferinde aynı şeyi yapıyorlar.sağlık söz konusu bir kere.
valla nasıl bir yol izlenir tam olarak bilmiyorum ama şikayet edilecek ne kadar yer varsa edin.
veya biriminizi değiştirebilseniz, öyle bir şansınız yok galiba o kadar zaman çektiğinize göre..ama bir şekilde engelleyin onları.
o aşıdan bi kere daha yaptırın da bari çekmeyin bu eziyeti.
Merhaba arkadaşlar,
çok yorgunum... alerjik astım hastasıyım. iş yerimde kedimi koruyamıyorum. mesele bu gün her yeri parfümlü yüzey temizleyicilerle silmişler... önceden uyarmıştım. yapanları... düzgünce konuşmuştum. hatta müdürüm ve iş arkadaşımda uyarmıştı. ama dinlemediler. yine o maddeleri kullandılar. benimde yavaştan krizim başladı. hizmetlilerden birine kızdım... kim yapıyor diye. üstüne bana saygısızlıkla suçladı... astım krizim iyice arttı ilaçlarım yetmedi ve acillik oldum... aynı sorundan o kadar çok acillik oldum ki... anlatamam....
şimdi düşünüyorum. yarın izin alacağım. ancak o kadar zor kazandığım memurluğu ciddi ciddi bırakmayı düşünüyorum. iş yerimde anlamıyorlar beni. ben o adama kızarken müdürüm duymasına rağmen sesini çıkarmadan odada oturdu. kriz halindeyken, gaz maskesi takmamı önerdi... temizlik malzemesi nedeniyle gaz maskesi.... düşünebiliyormusunuz....
çalışmayı çok seviyorum. ancak sağlığım bozuk.. işimi değiştirmek istedim ancak diğer kuruma kabul edilmedim. anladığım kadarıyla şimdiki kurumum engelliyor... ücretsiz izin alabilirim. işi bırakmayı bile düşünüyorum. eşim eğer aşı tedavisi olacaksam ücretsiz izinde halledelim diyor. ancak bebek istiyorum. buda aşı olmama engel..
bana fikir verrmisiniz...
İşini sakın bırakma...
Hadlerini bilmezler yüzünden hayatını karartma....
Kim ki, kalp kırarsa onunda kalbi kırılır....Bunu bilirim, bunu söylerim......
Sadece bekle....Sabret.....
Merhaba arkadaşlar,
çok yorgunum... alerjik astım hastasıyım. iş yerimde kedimi koruyamıyorum. mesele bu gün her yeri parfümlü yüzey temizleyicilerle silmişler... önceden uyarmıştım. yapanları... düzgünce konuşmuştum. hatta müdürüm ve iş arkadaşımda uyarmıştı. ama dinlemediler. yine o maddeleri kullandılar. benimde yavaştan krizim başladı. hizmetlilerden birine kızdım... kim yapıyor diye. üstüne bana saygısızlıkla suçladı... astım krizim iyice arttı ilaçlarım yetmedi ve acillik oldum... aynı sorundan o kadar çok acillik oldum ki... anlatamam....
şimdi düşünüyorum. yarın izin alacağım. ancak o kadar zor kazandığım memurluğu ciddi ciddi bırakmayı düşünüyorum. iş yerimde anlamıyorlar beni. ben o adama kızarken müdürüm duymasına rağmen sesini çıkarmadan odada oturdu. kriz halindeyken, gaz maskesi takmamı önerdi... temizlik malzemesi nedeniyle gaz maskesi.... düşünebiliyormusunuz....
çalışmayı çok seviyorum. ancak sağlığım bozuk.. işimi değiştirmek istedim ancak diğer kuruma kabul edilmedim. anladığım kadarıyla şimdiki kurumum engelliyor... ücretsiz izin alabilirim. işi bırakmayı bile düşünüyorum. eşim eğer aşı tedavisi olacaksam ücretsiz izinde halledelim diyor. ancak bebek istiyorum. buda aşı olmama engel..
bana fikir verrmisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?