İs yeri ve tahamulsuzluk

hayat 1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
10
11
8
44
Herkese merhaba.ben 9 subeli bir marketler zincirinde bir magza da magaza sorumlusuyum.personel sorunlari musteri sounlari bitmek bilmeyen sorumsuz calisanlar.her seye yetismek zorunda olmak beni gercekten cok yoruyor.harika bi iliskim var ama bu sorumluluklar yuzunden ne iliskime ne de cocuklarima vakit ayiramiyorum.mesai bitse de aklim hep iste .sorunlarimi ister istemez hauatimdaki insana da yansitiyorum.sizce bu sorumluluk isini biraksam pisman olur muyum.kucuk bir sehirde yasiyorum maasida oyle aman aman tatmin edici degil.herkese tesekurler degerli fikirleriniz icin simdiden.
 
Çalışmayınca geçinebilecek misiniz?

Cevabınız evetse,çalışmayın bence.
 
Mümkünse başka iş bak derim, kafa rahatlığı ve stres herşeyden önemli.
10 senedir bu şirketteyim.calismakla ilgili bir sorunum yok.calismayi seviyorum.ama stres cok isim de.calismadan da gecinmem zor..2 tane cocugum var.esimden ayri bu zamana kadar buyuttum.pozisyon degisikligi mi istesem diye dusunuyorum.
 
10 senedir bu şirketteyim.calismakla ilgili bir sorunum yok.calismayi seviyorum.ama stres cok isim de.calismadan da gecinmem zor..2 tane cocugum var.esimden ayri bu zamana kadar buyuttum.pozisyon degisikligi mi istesem diye dusunuyorum.
Pozisyon değişikliği derken? Daha az sorumluluk mu? Bununla doğru orantılı olarak maaşınız azalmayacak mı?
 
başka iş bulamayacaksam işimi bırakmam.eee zaten çok kariyerli biri değilseniz zaten hiçbir bulduğunuz işin maaşı aman aman olmayacaktır.bir ömür ev hanımı opmalla, çalışan biri olmaya devam etmek arasında seçim yapmak gerekecek sanırım.hayatımı kimseye emanet etmem.zaten yoğun olduğunuz için o vakitler bu kadar tatlı geliyor insana.
 
Azalacak .ama bazen para yi bile gormuyor gözüm.lanet olsun diyorum isimi yaparim ceker giderim.

Pozisyon değişikliği isteyin bence. Maaş ne kadar azalabilir ki? Asgari ücret olur. Şimdi asgari ücretin kaç katını alırsanız bu strese değer? Onu düşünün. Ben de işimden öyle ayrıldım huzur her şeyden çnemli.
 
Azalacak .ama bazen para yi bile gormuyor gözüm.lanet olsun diyorum isimi yaparim ceker giderim.
Artıları ve eksileri iyice değerlendirip ona göre karar verin bence o zaman. Bazen huzur paraya ağır basıyor. Uzun vadede böyle olmayabilir, aynı durumu 2 ay önce yaşadım, bu hafta işe geri döndüm. Eksiler daha ağır bastı çünkü. Lütfen iyi düşünün.
 
Öyle marketler insanı çürütür.
Envanteri dert,bölge sorumlusu gelip fırçalar.
İç hırsızlık,dış hirsizlik..
Firesi zaten dert,envanter çıkmazsa satış muduru ile envanter hasbihali.
Sıcak satışı,ürün hedefi,aylı cirok gelişimi vs..
Dedikodusunu söylemiyorum bile.
Hayatında yapacağın en mantikli hamle o bataktan kurtulman olur.
 
Kesinlikle huzur ve kafa rahatligi onemli.en fazla asgari ucret maas alirim.ama bizim sirkette şoyle de bir durum var.nasil olsa sen biliyorsun olaya hakimsin diye pozisyonum degisse de yine bana yaptirmlarindan korkuyorum.hem maasim azalacak hem stres ayni.kafam cok karisik gercekten.
 
Cok haklisiniz.yasadigim aynen bu
 
Başka ne iş yapıcaksınız peki, ufak bir yer demişsiniz Diğer pozisyonda benzer şeyler olmayacağı ne malum, genelde bu tip şirketlerde her departman aynı b.kun az biraz farklısı oluyor. Başka iş bulmadan bırakmayın derim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…