• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerim, maaşım ve ben

CADISILA87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
1.519
5
0
38
İstanbul
kızlar kendimi çok salak hissediyorummm şuanda

şöyle söyliyim çok severek çalıştığım bir iş yerim var herkesten çok ben sevilitim

şuan kız sayısı olarak arttık ama ben girdiğimde tek kızdım 30 erkeğin içinde mutfakta

çalışan abla hariç şuanda var 3 kız daha ama onlar sürekli girip çıkan hatat şuanda 3 üde

yeni ben patronumdan çok memnunum çok iyi bir birde muhasebecimiz var böle idari işlerede baka bir arkadaş onun sözü geçer ofiste konum olarak ama oda bana karşı titrer diye bilirim abicim diye konuşur fln ama sadece lafta olduğunu gördüğüm işe girdiğimden beri zam almamıştım... bunu ona dile getirdim dedim patronum için sen konuş artık bir zman yapın dedim beni 5 aydır oyalıyor ama öyle bir şirket değil... neyse sustum sürekli ağustosa attı en sonunda dedimki ağustostada bana tarih verme bak o ay yansısın artık dedim tamam fln dedi şimdide dedki 2 ay sonra olucakmış konuştum ..bende bu arada sürekli dört dönüyorum şirkette mutfaktaki abla izinlimi okadar erkek varken alıyorum paspası kimse demeden siliyorum komple işte çay fln aslında yapmasam yapmam..
geçenlerdede birine sen gireli bir yıl oldumu dedii oda yokkk dedi olduğunda söylede zamını atlamayalım dedi o an kan beynime sıçradı bugünde bir arkadaş patonurna anlatmam için ısrar etti git konuş git konuşşş gaz verdi ben de gittim dedim 5aydır bekletiodu şimdide sana söylemiş abi sende 2 ay sonra demişsin dedim oda ben senin ağustosa kadar beklediğini bilmiyodum.. dedi hiç lafı uaztamadan tamam abicim ben ilgilenicem dedi..yani yetmiyor artık para fln demem bile gerek kalmadı 5ay boşuna kendimi sıkmışım bana sürekli git konuş diye ısrar eden arkadaşımda bana iylik etti sanıyodum meğersem gidip kendiside prim işini konuşacakmış başkasına msnden ayzarken gördüm cadısıla istedi onu bekledim morali iyyise bende gidicem yazdı kimseye güvenmemek lazımmış benim iyliğim için patronla konuşim diye yapıo sandım meğersem bana kızarsa kendisi istemicekmişşş
hani yetmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
bence işyerinde sana verilen görevi yap..madem bazı şeyleri yapmak zorunda değilsin,boşver yapma..yaptıkların gözükmez
ayrıca onların kendilerinin bir hesap tutması gerekmezmi?yani kim kaç aydır çalışıyor,ne zamanlar zam almalı..bunları işçinin söylememesi lazım bence

sende üzerine düşen kadar yap

niye fazlasını yapıyorsun ki

hekettikleri kadar iş ver

seni oyalıyorlar bence

Kesinlikle kendi işinden başka birşeyler yapma. Madalya vermezler sonunda sana. Senden sonra girenler ve hatta boş oturup kendi işlerini bile yapmayanlar kıymetli olur.

Canım 18 yıldır çalışıyorum, tek öğrendiğim şu oldu.
Ekstradan yaptığın her şey zamanla üzerine yapışıp görevin oluyor kimse de bunu takdir etmiyor.
Hiçbir zaman etmez de.
ış hayatında da herkes önce kendini düşünür...bu iş böyledir.

ış yerin fedakarlıklarını görüyorsa ve takdir ediyorsa ki....sanırım etmiyor maaşından da belli, sende üstüne düşeni yap, fazlasını yapma arkadaşım.

sen görevm olmayan işleride yapıyorum diyince eski sekreterimiz aklıma geldi... bukadar maaşa bukadar iş derdi hep.. tüm gün uyurdu:):):)cnm bence bu gibi durumlarda üçüncü kişileri karıştırma git kendin bizzat konuş... her ne kadar samimi gibi gözüksede iş ortamında genelde herkes diğerini kendine rakip görür.. o yüzden güvenme kimseye...eğer bir derdin varsa kimseyle paylaşmadan direk patronunla halletmeye çalış...

güzelim bence işlerini kimseyi aracı yapmadan hallet.Herkes kendi çıkarının peşinde.Diğer arkadaşların dediği gibi yaptığın fedakarlıklarda görülmez,bir zaman sonra neden yapmadın olursun.Hem bu konumunu koruman ve özgüvenin içinde gerekli.İnsanlara nasıl davranacağını iyi bilmesin...İte ot ata et verilmezvereliniortak

canım kesinlikle görevin olmayan hiç bir işi yapma sonra senin görevinmiş gibi senin üstüne kalır ve yapmadığında yapmamış görünürsün kimse demez bu onun görevi değil diye.ayrıca maaş zam olaylarını iş yerinden kimseyle paylaşma .patronun olsun tek muhatabın.iş yeri ortamın sadece bir çıkara dayalı anladığım kadarıyla onlar uyanıksa sen daha uynaık ol...

Çalışma hayatımda öğrediğim birşey varki çok zor durumda kalınmadıkça kimseye yardım etmiyeceksin.Çünkü iki kere yardım edersin senin görevin oluverir.Ayrıca görevin haricindeki şeylerde kabiliyetin varsa bile eğerki sözleşmezde yoksa göstermiyeceksin.Kimsedemezki aaa bunuda yapıyomuş hadi maaşını yükseltelim..Ayrıca herkes maaşının yükselmesini ister o yüzden kendi işini kendin yapacaksın kimseye güvenmiyeceksin

herkez kendı işini yapsın bence niye başkalarının işini yapıyorsun kı
bazı ınsanlara iyilik yapıcam derken
zararlı çıkan sen olursun..

işin olmayan şeyleri yapmayacaksın ben çalıştığım yerden biliyorum sonra sana sanki o işi yapmak zorundaymışın gibi davranıyorlar . kimse sana fazladan iş yapıyorsun diye madalya takmayacak aksine arkandan aptal deyip alay ediyorlar

Onlar sana ne kadar para veriyorsa sende onun hakkını ver fazlasını yapma :umursamaz:
Çünkü zamanla sana kalır o işler.
Millet gözüne bakar yap diye.
Arkadaşında ayıp etmiş.ama malesef her yerde var o uyanıklardan.:kızgın:

kızlar kendimi çok salak hissediyorummm şuanda

şöyle söyliyim çok severek çalıştığım bir iş yerim var herkesten çok ben sevilitim

şuan kız sayısı olarak arttık ama ben girdiğimde tek kızdım 30 erkeğin içinde mutfakta

çalışan abla hariç şuanda var 3 kız daha ama onlar sürekli girip çıkan hatat şuanda 3 üde

yeni ben patronumdan çok memnunum çok iyi bir birde muhasebecimiz var böle idari işlerede baka bir arkadaş onun sözü geçer ofiste konum olarak ama oda bana karşı titrer diye bilirim abicim diye konuşur fln ama sadece lafta olduğunu gördüğüm işe girdiğimden beri zam almamıştım... bunu ona dile getirdim dedim patronum için sen konuş artık bir zman yapın dedim beni 5 aydır oyalıyor ama öyle bir şirket değil... neyse sustum sürekli ağustosa attı en sonunda dedimki ağustostada bana tarih verme bak o ay yansısın artık dedim tamam fln dedi şimdide dedki 2 ay sonra olucakmış konuştum ..bende bu arada sürekli dört dönüyorum şirkette mutfaktaki abla izinlimi okadar erkek varken alıyorum paspası kimse demeden siliyorum komple işte çay fln aslında yapmasam yapmam..
geçenlerdede birine sen gireli bir yıl oldumu dedii oda yokkk dedi olduğunda söylede zamını atlamayalım dedi o an kan beynime sıçradı bugünde bir arkadaş patonurna anlatmam için ısrar etti git konuş git konuşşş gaz verdi ben de gittim dedim 5aydır bekletiodu şimdide sana söylemiş abi sende 2 ay sonra demişsin dedim oda ben senin ağustosa kadar beklediğini bilmiyodum.. dedi hiç lafı uaztamadan tamam abicim ben ilgilenicem dedi..yani yetmiyor artık para fln demem bile gerek kalmadı 5ay boşuna kendimi sıkmışım bana sürekli git konuş diye ısrar eden arkadaşımda bana iylik etti sanıyodum meğersem gidip kendiside prim işini konuşacakmış başkasına msnden ayzarken gördüm cadısıla istedi onu bekledim morali iyyise bende gidicem yazdı kimseye güvenmemek lazımmış benim iyliğim için patronla konuşim diye yapıo sandım meğersem bana kızarsa kendisi istemicekmişşş
hani yetmiyor

kendin iste başkasını araya koyma o zaman çok pasif duruma düşüyorsun

ve zararlı çıkıyorsun

Back
X