Gelen cevaplara şaşırdım arkadaşlar hiç mi medeniyet görmediniz?? Orası bir işyeri, yemeğe de birlikte gidiliyorsa gidilir kimseye de sen gelme demezsin. Öğle yemeği dediğinde de ıvır zıvır muhabbetler olur dünyadan, olaylardan günlük hayattan 2 kelam edersin, bu kadar. İşyerinde de yemeğinde de erkek muhabbeti falan olmaz orası kahvehane değil, zaten erkek muhabbeti olarak adlandırdığınız seviyesiz, düşük muhabbetlere de erkeklerin ihtiyacı yok keyifleri olduğu için o şekilde iğrençleşiyorlar.
20 yıldır hepsi erkek işyerlerinde çalışıyorum, son işyerimde 20erkek var tek kadın ben varım asla problem olmadı. yemeğe gideriz, tüm arkadaşlarım de efendi saygılı düzgün adamlardır, yemeğimizi yer işimize döneriz. İşyeri mesajlaşmasına öğle yemeği sohbeti açılır kim ne istiyorsa yazar, ona göre gruplanıp gideriz. Kimse de dışlanmaz. Mağarada falan mı yaşıyorsunuz , hiç mi medeniyet görmediniz

İşyerinde seviyesiz muhabbetler yapıp kadınları dışlamak sizce hak mı?? Yazık gerçekten hepinize nasıl kültürlerde yaşıyorsunuz, itelenmeyi hak görüyorsunuz, bu kafayla daha çooook işhayatında da toplum hayatında da 2.sınıf kalırsınız.