is yerimde sorunlar...bu kadinin derdi ne...

zerrinsakli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
2.012
993
163
Yine is yerimdeki sorunlardan bahsetmek istiyorum.orda cok mutsuzum ve huzursuzum.benimle calisan bayan arkadas yerini degustirmek istiyor.bunun icinde sefimize her dakka baski yapiyor.evune uzakmis vs vs...hergun kocasi birakiyor oysa.onum bu bencilligo yuzunden bir sürü kisi yer degistircek simdi.bide bana oyle birset dedi ki inanamadim.sefe benle anlasamadigini soyleyecekmis.yani beni kötü yapip isini halledicek.oysa bugune kadar elimden gelen herseyi yaptim..kac kere izin verdim arkada uyumasina.ne bilim iyiligim dokundu.doktordan rapor bile aldirdim bir doktor arkadasa rica ettim.sirf cocugunla biraz zaman gecirsin diye.bunu duydum sok oldum.insanlar nasil satıcı olmus inanamiyorum..

Seninle anlaşamadığını söyleyeceğini bizzat gelip sana mı söyledi yoksa başkalarından mı duydun?
Eğer sana söylediyse, muhabbet esnasında "beni karıştırma" diyerek sıyrılırsın. Böyle birşey dediğini duyarsam bende gider açık açık söylerim şefe dersin.
Sağda solda konuşuyorsa, o zaman sen önce davranıp sefinize müracaat et. Benimle anlaşamadığını söylüyor fakat böyle birşey yok, bölümü değişsin diye beni ortaya atıyor, kabul edemem de.
Ay nasıl sinir oldum.

Zerrin seni buradaki konulara yaptığın kimi zaman sert yorumlardan biliyorum. Terzi kendi söküğünü dikemiyor galiba.
Ben sert yorum yapmiyorum benim elestirdigim seyleri yapiyorsan ustune alinmissindir.konuya yorum yapin lutfen.konumu dagirmayin

Bana soyledi guya sakayla karisik ben ciddiye almadim.ama yerler degisiyor su an demek ki yapmis .zaten benle soguk bole durup dururken.biktim ya ne bicim insanlar bunlar.allahindan bulsunlar

Eger gercekten diyeceginden eminseniz gidip once konusun. ama atip tutuyorsa ortaya sacma bir sey cikabilr.

ben gider şefe söylerdim böyle böyle bir durum var benlik bir şey yok arkadaş biraz sıkıntılı sanırım niye öyle yapıyor anlamadım ama deyip çekilirdim..

ben gider şefe söylerdim böyle böyle bir durum var benlik bir şey yok arkadaş biraz sıkıntılı sanırım niye öyle yapıyor anlamadım ama deyip çekilirdim..
Yeri degissin diye iftira atiyorlar ne bicim insanlar allahim ya.elimden geleni yaptim.anlayisli oldum ama bundan sonra asla elime duser yine

Dediyse ve degisimler basladiysa kendinizi kasip ugrasmayin derim. boyle durumlarsa kabak donup dolasip yine size patliyor. bu sefer siz dandik bi duruma dusmus oluyorsunuz. zaten bu vatandas eger bu sekilde bir yerlere gelmeye calisiyorsa nereye giderse gitsin bir vukuat cikarir

Yok cikarmaz istedigi oldu artik susar oturur..onun derdi buydu zaten..yemin ederim sogudum insanlardan..ne cikarci milletmisiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…