• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerimi sevmiyorum..yeter artık:(

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Merhabalar.Bi dersanede Öğretmenlik yapıyorum.Ve gerçekten çile çeker gibiyim.on iki saat çalışıyorum ve gerçekten sıkıntılı bi iş yapıyorum.Sadece öğretmenlik yapsam Tamam diyeceğim.Derse giriyorum,gireni çıkanı kontrol ediyorum.Çocukların bıraktıkları telefonlarından biz sorumluyuz.Müdürden sahibinden sürekli azar işitiyoruz.Beğenmiyorsanız çıkıp gidin sözleşmenizi iptal ederim beğenmediğimi,yok siz kendinizi ne sanıyorsunuz gibi saçma tehditler.Siz Öğretmen mi sanıyorsunuz kendinizi çömezler demesi motivasyonumu düşürüyor.Burası özel kurum unutmayın sakın.Kar tatili bile olsa gitmek zorundayız,adam onbeş tatilde izin vermiyor gerçekten bizi insan yerine bile koymuyor.Bi gün iznim var hiçbirşey Yapamıyorum.İşten erken çıkamıyorum.Eve gelmem sekiz buçuk oluyor.Dinlenemiyorum.Adamın tavrı düzgün olsa adam yerine koysa bu kadar zoruma gitmezdi.Çalışmayı seven bir insanım evde duramam hiç ama gerçekten öyle bir bunaldım ki şimdi de işten çıkarmakla tehdit ediyo herkesi.Ne biçim bu patronlar ya sinirim bozuluyor artık.İş arasam iş yok hiçbir yerde dönem ortası.Bıraksam bi dert bırakmasam off çıldıracağım.Yardım et yarabbim :(

Geçen sene asıldım ama yok çok zor atamam sıkıntılı.Ağlayarak gidiyorum hergün ile ya.Ailem de yok yanında çalışmak zorundayım malesef kimseden hayır yok

Allah kolaylik versin. Su ekonomik durumda sabret derim. Patronun cani cehenneme,kendin icin sabret,gelecegin icin sabret

bende atanamadım iş arıyorum bulamıyorum :( hiç dersane geri dönüş yapmıyo. sartların agır oldugunu biliyodum da bu kadar olacagını düşünmemistim allah yardımcın olsun. baska yerlere başvur geri dönüş olunca bas tekmeyi çık.

Allah yardımcın ız olsun kızlar.
Bizim eski işyerinde yani fabrikada 2 3 tane atanamamış öğretmen vardı.
Satın Alma-satış Vs bölümlerinde çalışıyor lardı.
Sabah 8 akşam 5.5 ctesi pazar tatil.
Sizde bu alanlara yönetebilirsiniz.
Maaşları da iyiydi baya...

Lütfen bu konuda yönlendirebilir misiniz beni bu tarz işleri nereden bulabilirim??nasıl araştırma yapayım
Soru sormak istediğiniz kişinin mesajinin altındaki cevapla butonunu tıklayıp alıntı yaparak cevaplarsaniz daha çabuk görür diye düşünüyorum. İnternetteki iş ilanlarından veya gazete ilanlarindan bulabilirsiniz. Bölümünüz için atama sayısı az ise düz memurluk için kpssye asılabilirrsiniz. Tarihi zaten bir şekilde yaparsınız,Türkçede çalışılacak bir şey yok. Vatandaşlık üstünde durursaniz iki haftaya rahat biter. Coğrafyaya da aşina olduğunuzu düşünüyorum. Ben yerinizde olsam dershanede boş kaldıkça matematik öğretmeni arkadaşımdan anlamadığım konuları anlatmasını rica ederdim. Kpssye asilirdim.(sozelcilerin genelde matematikle arası iyi olmaz ,o nedenle matematik örneği verdim)

Bulunduğun il ve cevre illerdeki özel kurumlara basvurunu birak simdiden. Gelecek yil icin.
Bu sene icin de sabret.
Belki o cv bıraktığin yerlerde acil is olacak. Bir hocanin basina bir hal gelecek izne ayrilacak vs.. bilemezsin.

Allah yardimciniz olsun. Bu kutsal meslegi yapanlari boyle hor gorenler insallah bir gun bulurlar cezasini..

Bende etüt merkezinde öğretmenlik yapıyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Benimde buna benzer sıkıntılarım var. Bu konuda tecrübeli bir öğretmenime danıştım amaçlarının farklı olduğunu söyledi. Özel kurum sahipleri biz öğretmenleri değersiz hissettirirler ve konusmalarında yerimize hemen birini bulabilceğini vurgularlar. Çünkü seneye yapılacak sözleşmede maaş artışı talep edemeyelim.

Ben eleştiriye açık biriyim. Yeter ki o eleştiri bana bir şeyler katabilsin. Ancak hep eleştirmeyle olmuyor bir süre sonra yersiz eleştirilerle uğraşıyoruz.

Sonuç olarak hepsi böyle ve tecrübe ederek takmamayı öğrenmeliyiz. Yoksa yıllarımız böyle geçmez. Gün geçtikçe mesleğimizden soğuruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allah yardımcın ız olsun kızlar.
Bizim eski işyerinde yani fabrikada 2 3 tane atanamamış öğretmen vardı.
Satın Alma-satış Vs bölümlerinde çalışıyor lardı.
Sabah 8 akşam 5.5 ctesi pazar tatil.
Sizde bu alanlara yönetebilirsiniz.
Maaşları da iyiydi baya...

Nasıl oluyor bu tarz seyler hiç anlayamıyorum. Sanırım tanıdık aracılığıyla giriyorlar.

Back
X