- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
Merhabalar.Bi dersanede Öğretmenlik yapıyorum.Ve gerçekten çile çeker gibiyim.on iki saat çalışıyorum ve gerçekten sıkıntılı bi iş yapıyorum.Sadece öğretmenlik yapsam Tamam diyeceğim.Derse giriyorum,gireni çıkanı kontrol ediyorum.Çocukların bıraktıkları telefonlarından biz sorumluyuz.Müdürden sahibinden sürekli azar işitiyoruz.Beğenmiyorsanız çıkıp gidin sözleşmenizi iptal ederim beğenmediğimi,yok siz kendinizi ne sanıyorsunuz gibi saçma tehditler.Siz Öğretmen mi sanıyorsunuz kendinizi çömezler demesi motivasyonumu düşürüyor.Burası özel kurum unutmayın sakın.Kar tatili bile olsa gitmek zorundayız,adam onbeş tatilde izin vermiyor gerçekten bizi insan yerine bile koymuyor.Bi gün iznim var hiçbirşey Yapamıyorum.İşten erken çıkamıyorum.Eve gelmem sekiz buçuk oluyor.Dinlenemiyorum.Adamın tavrı düzgün olsa adam yerine koysa bu kadar zoruma gitmezdi.Çalışmayı seven bir insanım evde duramam hiç ama gerçekten öyle bir bunaldım ki şimdi de işten çıkarmakla tehdit ediyo herkesi.Ne biçim bu patronlar ya sinirim bozuluyor artık.İş arasam iş yok hiçbir yerde dönem ortası.Bıraksam bi dert bırakmasam off çıldıracağım.Yardım et yarabbim