- 13 Ocak 2018
- 86
- 63
- 8
- Konu Sahibi Marymarella
-
Maalesef.Bana cok is veriyosunuz onlar oturuyor demis tbi.Digerleri de yoruluyor.Bir tek sen degil.vss .demislerçok basit
hakkını arasın
bunu sormaya lüzum yokki
Maalesef.Bana cok is veriyosunuz onlar oturuyor demis tbi.Digerleri de yoruluyor.Bir tek sen degil.vss .demisler
Sozlesme
Ugrar cunku sen gidersen isleri kim yapacak deyip izin falan vermiyolar.Baska is arastirmisti ancak gida muhendisi ve bel fitigi var surekli ayakta duracak ya da agir kaldiracak isler veriyolar.Fiziksel olarak en uygun is bu cikamiyor.benim böyle bir şüphem olsa eyvallah etmem çıkar giderim
ama tabi işe ihtiyacı vardır onu bilemeyiz
haksızlıga ugradıgını düşünüyorsa mesela kendisi işi bıraksa sekteye ugrarmı onların işi
gözden cıkaramazlarsa kuzenini biraz tafra yapsın :)
Sozlesmesinin icerigini bilmiyorum.Ancak tahminimce sozlesmelerde direk gorev tanimi yapilmiyolar.Sozlesmesinde gorev taniminda yazan isler disinda hic bir isi kabul etmesin.
Ama sozlesmelerde gorev tanimi olmak zorunda. Herseyci olamaz ya bu kadin.Sozlesmesinin icerigini bilmiyorum.Ancak tahminimce sozlesmelerde direk gorev tanimi yapilmiyolar.
Bolum kavrami var.Su bolum su ise bakar diye .Bolumde 3 kisiler.Yani bugun kuzenime verdikleri isi yatin yanindaki arkadasina yaptirabiliyorlar.Ayrica ise de ihtiyaci varAma sozlesmelerde gorev tanimi olmak zorunda. Herseyci olamaz ya bu kadin.
Yani emin olun kuzeninizin ise ihtiyaci oldugu kadar, onlarin da calisana ihtiyqci var. Ne olursa olsun kendi isinden baska is verdikleri zaman surekli hayir desin. Bir kac kez soyledikten sonra onlar da anlayacaktir artik butun isleri o kiza yaptiramayacaklarini.Bolum kavrami var.Su bolum su ise bakar diye .Bolumde 3 kisiler.Yani bugun kuzenime verdikleri isi yatin yanindaki arkadasina yaptirabiliyorlar.Ayrica ise de ihtiyaci var
Oncelikle ilgilendiginiz icin tsk ederim.Ancak o tür çozumler ise yaramadi.Bu sebeple buradan yardim istedim.Maalesef is ortamlari bu devirde cok acimasizYani emin olun kuzeninizin ise ihtiyaci oldugu kadar, onlarin da calisana ihtiyqci var. Ne olursa olsun kendi isinden baska is verdikleri zaman surekli hayir desin. Bir kac kez soyledikten sonra onlar da anlayacaktir artik butun isleri o kiza yaptiramayacaklarini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?