Merhaba arkadaslar, uzun bi zaman sonra kendi meslegimde is buldum ve inanılmaz mutlu oldum calismaya başladığımdan beri büyük bi özveri gösterdim ve bu mudurlerim tarafından farkedilmis. Oryantasyon sürecin bitti beni yeni başlayacak bu projeye verdiler.Tabi tecrübesi olan bir yöneticiye beraber.Dün diğer yönetici arkadaslarla bi toplantı oldu ve ben kısmen bazılarıyla tanistim sohbet ettim ama inaniyrm ki hiç bir aşırı hareketin olmado kimseye karşı. O sırada konu benden açılmış çok sevecen enerjisi çok iii die ben uzaktaydim anlamadım bölge müdürüm yoj öyle degildir falan dio sonra durun nazar değmesin falan dedi.bikaç kişinin beni suzdürünü gözünü dike die baktığını farkettim
Kahveye çıktık biriyle konuşurken bizi videoya alıp arkaya efekt verip instagrama koymuslar.Ben gereken cevabı verdim ortamı da germeden ama sinir de oldum.Beraber çalışacağım adam da giderken hoşçakalın müdürüm dedi.Sanki ben öne çıkmak için kendimi paralamisim gibi bi algı oldu galiba anlamadım eve gelip ne kadar ağladım bilemezsiniz.3 sene işsiz kalıp iyi bi yere girdim die calistim öğreneyim die didiniurm.daha göreceğim insanlar die tanisiyorum amà duruma bakın.Ben ne yapmalıyım arkadaşlar
Kahveye çıktık biriyle konuşurken bizi videoya alıp arkaya efekt verip instagrama koymuslar.Ben gereken cevabı verdim ortamı da germeden ama sinir de oldum.Beraber çalışacağım adam da giderken hoşçakalın müdürüm dedi.Sanki ben öne çıkmak için kendimi paralamisim gibi bi algı oldu galiba anlamadım eve gelip ne kadar ağladım bilemezsiniz.3 sene işsiz kalıp iyi bi yere girdim die calistim öğreneyim die didiniurm.daha göreceğim insanlar die tanisiyorum amà duruma bakın.Ben ne yapmalıyım arkadaşlar