İs yerinde dalga geçilmesi

Mahinev88

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
258
117
303
37
Merhaba arkadaslar, uzun bi zaman sonra kendi meslegimde is buldum ve inanılmaz mutlu oldum calismaya başladığımdan beri büyük bi özveri gösterdim ve bu mudurlerim tarafından farkedilmis. Oryantasyon sürecin bitti beni yeni başlayacak bu projeye verdiler.Tabi tecrübesi olan bir yöneticiye beraber.Dün diğer yönetici arkadaslarla bi toplantı oldu ve ben kısmen bazılarıyla tanistim sohbet ettim ama inaniyrm ki hiç bir aşırı hareketin olmado kimseye karşı. O sırada konu benden açılmış çok sevecen enerjisi çok iii die ben uzaktaydim anlamadım bölge müdürüm yoj öyle degildir falan dio sonra durun nazar değmesin falan dedi.bikaç kişinin beni suzdürünü gözünü dike die baktığını farkettim
Kahveye çıktık biriyle konuşurken bizi videoya alıp arkaya efekt verip instagrama koymuslar.Ben gereken cevabı verdim ortamı da germeden ama sinir de oldum.Beraber çalışacağım adam da giderken hoşçakalın müdürüm dedi.Sanki ben öne çıkmak için kendimi paralamisim gibi bi algı oldu galiba anlamadım eve gelip ne kadar ağladım bilemezsiniz.3 sene işsiz kalıp iyi bi yere girdim die calistim öğreneyim die didiniurm.daha göreceğim insanlar die tanisiyorum amà duruma bakın.Ben ne yapmalıyım arkadaşlar

Her işyerinde olur böyle tipler güya eglenmeden hayat geçmez onlara göre.
Calismanin kurallarindan biri de insanlarla nasil bas edeceğini ogrenmektir.

Yenisin hemen tepki gosterme ama hosnutsuz oldugunu acik ve sakin dille soyle. Trip atma tepkili davranma bence. Kaybeden sen olursun eskilere karşı

Merhaba arkadaslar, uzun bi zaman sonra kendi meslegimde is buldum ve inanılmaz mutlu oldum calismaya başladığımdan beri büyük bi özveri gösterdim ve bu mudurlerim tarafından farkedilmis. Oryantasyon sürecin bitti beni yeni başlayacak bu projeye verdiler.Tabi tecrübesi olan bir yöneticiye beraber.Dün diğer yönetici arkadaslarla bi toplantı oldu ve ben kısmen bazılarıyla tanistim sohbet ettim ama inaniyrm ki hiç bir aşırı hareketin olmado kimseye karşı. O sırada konu benden açılmış çok sevecen enerjisi çok iii die ben uzaktaydim anlamadım bölge müdürüm yoj öyle degildir falan dio sonra durun nazar değmesin falan dedi.bikaç kişinin beni suzdürünü gözünü dike die baktığını farkettim
Kahveye çıktık biriyle konuşurken bizi videoya alıp arkaya efekt verip instagrama koymuslar.Ben gereken cevabı verdim ortamı da germeden ama sinir de oldum.Beraber çalışacağım adam da giderken hoşçakalın müdürüm dedi.Sanki ben öne çıkmak için kendimi paralamisim gibi bi algı oldu galiba anlamadım eve gelip ne kadar ağladım bilemezsiniz.3 sene işsiz kalıp iyi bi yere girdim die calistim öğreneyim die didiniurm.daha göreceğim insanlar die tanisiyorum amà duruma bakın.Ben ne yapmalıyım arkadaşlar
Biraz daha sakin olmanı öneririm, uzun süren işsizlik dönemi sonrası olur ama iş yerinde yaşayacakların senin bu heyecanını törpüleyecektir. Öyle yada böyle bu hep olur.
Bir de aşırı heyecanlı tipler sevimsiz görünür diğerler tarafından bende sevimsiz bulurum normalleşene kadar da düzgün dialog kurmam.
Son olarak tabi ki verilen her görevi yapmak önemli ama iş yer sadece işten ibaret değildir sosyal ilişkiler de önemli, bu nedenle ortalara atmayın kendinizi sonuçta kapitalist sistem siZin sevimliliğinize maaş ödenmiyor

Biraz daha sakin olmanı öneririm, uzun süren işsizlik dönemi sonrası olur ama iş yerinde yaşayacakların senin bu heyecanını törpüleyecektir. Öyle yada böyle bu hep olur.
Bir de aşırı heyecanlı tipler sevimsiz görünür diğerler tarafından bende sevimsiz bulurum normalleşene kadar da düzgün dialog kurmam.
Son olarak tabi ki verilen her görevi yapmak önemli ama iş yer sadece işten ibaret değildir sosyal ilişkiler de önemli, bu nedenle ortalara atmayın kendinizi sonuçta kapitalist sistem siZin sevimliliğinize maaş ödenmiyor
mesajla kısmen anlatabildim tabi ama ben yeni olduğum için zaten kimdir nedir die bi merak oldü anladigim kadarıyla ama aşırı hiç bir hareketim olmadi sohbete dahil olmam gerekmezmiydi ben ciddet çok sıkıldım

Eğer umrsadiginizi belli ederseniz daha fazlasiyla karsilasirsiniz. Pişkin pişkin guleceksiniz siz de onlar gibi, şakaya bayilmis gibi yapacaksiniz ki yapmaktan zevk alamasinlar

Eğer umrsadiginizi belli ederseniz daha fazlasiyla karsilasirsiniz. Pişkin pişkin guleceksiniz siz de onlar gibi, şakaya bayilmis gibi yapacaksiniz ki yapmaktan zevk alamasinlar
Kesinlikle siz söyledikten sonra farkett şimdi ben oralı çok olmadıkca ya canım senle konunun alakası yok işte aslında biz suna takiliyoruz yaptı ben anlamadım ne oldü die aaaa hala ordamiyizfalan yaptım yok biliurm şaka falan diyip gülüp geçtim kız suzmelere devam etti

Her işyerinde olur böyle tipler güya eglenmeden hayat geçmez onlara göre.
Calismanin kurallarindan biri de insanlarla nasil bas edeceğini ogrenmektir.

Yenisin hemen tepki gosterme ama hosnutsuz oldugunu acik ve sakin dille soyle. Trip atma tepkili davranma bence. Kaybeden sen olursun eskilere karşı
Evet insanlarla baş etmeyi öğrenmek gerek çok haklısıniz asıl mesele de bu aslında
zaten içime atan biriyim tepkilerini tutmaya calisiyrm uçlarda görünmemek için gereken ölçüde tepki vermek gerek çünkü

İş hayatı zalimler ile dolu ....it ürür kervan yürür. ..hiç kimseyi takmayın herkese bir mobbing yapmaya çalışabilir asla yilmayin. ..dışarda o ise sahip olmak isteyen bir sürü kişi var sahip olduklarınin farkında değiller bu sebeple simariklikliklari sizin kadar zor elde etmemişler

Şöyle düşünün; siz kaç zamandır orada çalışıyorsunuz ne heyecan kalmış ne bir şey, işimizi bitirsek de gitsek diye dakika sayıyorsunuz. O sırada yeni biri işe başlayıp böyle mutluluktan ölüyor gibi görünüyor orada çalıştığı için, bi gayretkeşlikler bi fikirler coşmalar. İnsan haliyle bi gıcık oluyor bu kadar sevinecek bir şey yok diye. Yani diyeceğim çok sevinçli gayretkeş filan olduysanız eskilerin bi gıcık olması normal insanlık hali. Tabi siz de haklısınız mutlusunuz çünkü kendi alanınızda iş bulduğunuz için. Bunu çok belli etmemeye çalışır ve eskilere kendinizi ezdirmeden alttan almak demeyeyim de biraz olgun davranırsanız kısa zamanda uyum sağlanır diye düşünüyorum. Öyle akşamları ağlayacak kadar filan yükselmeyin neticede iş yeri herkes mesaiyi tamamlayıp eve gitme derdinde kapıdan çıkınca onlar sizi unutuyordur siz de onları unutun

Wn nefret ettiğim şey birinden habersiz fotoğraf video çekilip sosyal medyalara atılması. Ahlaka aykırı. Yani böyle birşeyi dava etsem ben kazanırım düşünün o kadar aykırı bir davranış. Üstelik yeni insanlar. Benle ilgili hiç birşey bile bilmiyorlarsa . Saçmalık

Video dışında ne sorun var ,neye 3saat ağladın anlamadım .

Beraber çalışacağım adam da giderken hoşçakalın müdürüm dedi.Sanki ben öne çıkmak için kendimi paralamisim gibi bi algı oldu galiba anlamadım eve gelip ne kadar ağladım bilemezsiniz
Bir ortama girince selam verilir çıkarken veda edilir
Bunda ağlanacak ne var anlamadım
Siz hoşçakal deseniz öyle mi algılandı acaba diyeceğim ama insanlar hoşçakal derken size mi soracak

senden habersiz sadece senin videonu mu atmış. bu suç olabilir mi acaba bilemedim

Zaten işin kendisi hiç yorucu değildir. Hep bu tür insanlar vardır huzur kaçıran.

Boşverin , umursamayın hiç, dalga geçenleri adam yerine koymayın. Sizin moralinizi bozup kendileri gibi hevessiz yaapacaklar. Insanın işini şevkle yapması kadar güzel bir şey yok.
Bizim işyerine yeni biri geldi, adam hop oturup hop kalkıyor, her işe koşuyor, ben de bu adam daha yeni geldi ne hevesli diye düşünüyordum, komik de geliyordu, meğerse adam yönetici olarak gelmiş. Diğer yöneticilere bir sorun söyledik mi 1 ay sonra hallediyorlar, bu adam 1 günde her seyi hallediyor. Baştan ne tez canlı diye tuhafima gidiyordu ama artık takdir ediyorum. Benim patronum değil, diğer çalışanların patronu ama valla keşke benim patronum olsaydı. Benimki tamam oturaklı, efendi bir adam gibi ama adamin yanında tam uyuntu kaldı. Iş yerinin alışverişlerini ben yapıyorum, kart dolmuş, kendi kartımdan çektim,bin kere söyledim patron 3 hafta sonra anca halletti ki günde 500-1000lira kendi kartımdan harcıyorum, kendi özel alışverişime para kalmıyor. Iş bırakmayı bile düşünmüştüm o ara.

Back
X