Is yerinde elestiri

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.627
2.547
133
İyi aksamlar diyelim bir yerde çalışıyorsunuz 3 hafta olmuş başlayalı bir hatanizdsn dolayı müdürünuz sizi uyarmış siz de o an tamam demişsiniz. Bıkac gün sonra watsap grubundan ünlemli uyarı şeklinde msj. Genel yazılmış isim yok.
Sonra yapılan toplantıda herkesin içinde bağıra çağıra benim yaptığım davranışı eleştirme aldığı parayı haketmiyor denmesi benim o an çok kötü olmam.
Bu kadarı fazla değil mı. Birinin bir hatası varsa uyarirsin ayrıca msj da da yazmışsın tekrar toplantıda bağır çağır söylenmesi çok kırıcı değil mi?
İnsanlara iyi niyetle yaklasirim on yargılı değilim. Ama bu kişi benden bariz hazzetmiyor bakışlarında tavırlarında kibirli bir ifade var. Bunu başka bir kişi daha söyledi. Az çok tavırlarından anlıyorsunuz

Evet senin yerine çalışmasını istediği başka bir yakını vardır. Sana mobing uyguluyor işte. Hapsi aynı bunların. Durumu bir üst merciye taşıyın bir zaman sonra. Ama biraz sabredin inşallah düzelir

Ego tatmini yapiyor canim bosver buna canini bile sikma salla basini al maasini

Ben böyle bı psikopatla çalıştım.
En sonunda size benzer şeyler yaşadım.
Önce geçmek istediğim bölüme geçene kadar sabır ettim. Bu psikopat değilde başka bı yönetici arkadaşım aldırdı istediğim bölüme... Sonra bu psikopat gelmez mi o bölüme başımıza... Tam kurtuldum derken.
Bir gün bı toplantıda hepimizin yaptığı hatayı sadece benimkini bağır çağır söyledi ve kapıyı öyle hızlıca çarptı ki...( O kadar kötü olduk ki tüm bölüm arkadaşlarımız, o günden sonra hiç birşey eskisi gibi olmadı, herkes dişini biledi.)
O gün cami duvarına işedi.
Çalıştığım şirket kurumsal olduğu için şikayetleri anonim adında açabiliyorduk.
Ben yaptığı terbiyesizligi ve başkalarına yaptığı terbiyesizleri not alıyordum bildiğiniz defter tuttum, gün saat dakika saniye olarak yazdım deli gibi kapı çarpıp hızla çıktığı kameranın çekiş alanini dahi yazdım. Ve herkes şikayetçi olduğu için kişi kişi bölüm bölüm belirttim.
Bir sabah süpervizörümüz ve üst yönetimden bir kişi bizim grubu toplantıya aldı. Herkes o kadar şikayetçiydi ki susar sandığım insanlar bile susmadı konuştu.
Sonra süpervizörümüz ve yöneticimiz olacak yeni kişi toplantıya aldı bizi, bana bıyık altından bı gülüşleri vardı. Kurtulduk der gibi.
O toplantıda da herkes konuştu.
Bu deli de bizi tek tek çağırıp konuştu. Buna öyle bı s........ ki rezil rüsva etmişler, kurumsal şirketlerde edinilen statü geri cekilemedi için demişler ki ah biz senin statünü bı geri çekebilsek sana napacağımızı iyi biliyoruz... Bütün gece ağlamış her tarafını morartmış bana onları gösteriyor. Aslında amacı kim şikayet etti onu bulmak, (ben herkes kötülerken ağzımı açmadım) valla ben senin için ağzımı açmadım sor istediğine dedim. Yanlız sen küçük kelimelerle büyük konuşuyorsun dedim. Kem küm hık mık totosuna baka baka ayrıldı.
Ay bayram etmiştik...
Sabır edin planlı programlı gidin, attığı mesajları silmeyin, toplantıda yaptığı mobing i not alın gün gün dakika dakika gün gelecek lazım olacak size.
Sakın iş yerinde bu kişi hakkında da konuşmayın.

Muhtemelen herkese aynıdır. Sen yeni olduğun için de seni ezmeye çalışmıştır. Ne yapılır bilmem ama ne yapılmaz söyleyeyim : DEDİKODU , sen çok güvenip birine söylersin yarın bu karşına gelir.Asla ağzını açma.

Uyarmaya rağmen aynı hatayı yapmaya devam edıyorsa fazla değil.

Adam açık ara mobbing uyguluyor bağlı olduğun sendika varsa iletişime geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…