Ben sikayet etmem ama o ederse ki edecek eminim ben de konuşacağım. Gerekirse departmanımı değistirmelerini isteyecem. Adam resmen benim üzerimden kendine ego tatmini yapıyor ya, ayağına belge istemek ne demek? Hayır bi de yazıcıyla yanyana oturuyor. Yani koltuğunu az yana kaydirsa yazıcidan istediğini alır, ayağa kalkmasına bile gerek yok.Ondan önce siz patronla konuşun.
Ben sikayet etmem ama o ederse ki edecek eminim ben de konuşacağım. Gerekirse departmanımı değistirmelerini isteyecem. Adam resmen benim üzerimden kendine ego tatmini yapıyor ya, ayağına belge istemek ne demek? Hayır bi de yazıcıyla yanyana oturuyor. Yani koltuğunu az yana kaydirsa yazıcidan istediğini alır, ayağa kalkmasına bile gerek yok.
Evet aslında yerimi değiştirebilir misiniz diye sorarken araya sıkıştırabilirim. Ama bi yandan da insanların arkasindan konuşan kisi olmak istemiyorum.Olayı önce sen anlat! İlk o konuşursa kendisini haklı çıkarır sen kötü olursun.
bak hayatım hep ilk konuşan kazanır, genelde bu böyledir sen önce bi sakinleşş yarın ilk iş patrona durumu özetlemen ve sana mobbing uyguladığını dile getirmen, benim iş tanımım da bunlar var mıdır? getir götür işi yapacaksam ben neden alındım ya da öyle deme ben kendi işime odaklanmam gerekirken, koordinatör benim işimin verimini düşürüyor, tarzında bi yorum getirebilirsin kendi işimde ilerlemek istiyorum gelişmek istiyorum ama dosya alarak dosya vererek değil de iş yerlerinde böyle koordinatör, genel koordinatör vs vs ünvanı alan kişiler hiç iş yapmadan yanındakilere ahkam kesmeye bayılır, sen biraz da güler yüzlü olma bakalım, o birşeyler istediği anda sen başka birşeyle işinle ilgili birşeyle meşgul ol senden birşey isteyemesin her zaman yoksa bu sürekli devam eder ve sen sinir olduğunla kendini yıprattığınla kalırsın.. olmaz bu bir an önce konuş.. şikayet eder gibi değil ama uslüba dikkat et şikayet ederek gidersen senin için sıkıntı olur..
Madem onun işiniz olmadığını savunuyorsunuz madem bu adam iş yapmıyor herkese esip gürlüyor neden şikayet etmekten kaçınıyorsunuz haklıysanız patron zaten ona diyeceğini der neden onun şikayetini bekliyorsunuz anlayamadım demek ki çok da göreviniz olmayan bir iş yaptırmamış ben mesela bugün çalışma arkadaşıma kızdım iş yapmıyordu hamileyim tak etti gittim amirle konuştum uyardı sonuçta o da oranın çalışanı ama kimsede şikayet etmiyor ilginç
Ya iş ne kadar ağır olursa olsun
Şu çalıştığın insanla sürtüştün mü ,bir de yalakanın tekiyse
İş yeri çekilmez bir hal alıp,cehenneme dönüyor
Is yerlerindeki kendini kurnaz sanan ego kuplerinden hep nefret ettim.
Bizim yeni mudurde cay isteme gafletinde bulundu ki memurum.isteyemez.
Sanirim siz yanlis aradiniz burasi cay ocagi deil isterseniz telefon numarasini vereyim dedim.:)
Hocte yanlis aramamisti sessizce getirseydim artik hep isteyecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?