e tamam da belki de hoşunuza gitmeyecek yani neden sorsunlar ki?
ben olsam ben de sormazdim çünkü bu soruya "tamam" denir mecburiyetten. hele ki yeniyseniz. belki de sirf sordular diye mecburiyetten vereceksiniz yani kim ne bilsin.
keske madem niyetiniz var basit bir hediye alsaydiniz ya da siz sorsaydiniz.
bilmiyorum benim canima minnet boyle seylerin sorulmadigi bir is ortami. cidden nefret ediyorum boyle harac keser gibi ortak para toplanilmasindan. zaten hediye almak isteyen insanlar kendi arasinda konusur anlasir ona okeyim ama konuyla hic alakasiz insanlara yalandan soruluyor onlar da para ödüyor ama hediyeyi yine kankileri veriyor. senin orada adin yaziyor. Bosa para:)
kendim evlilik surecindeyim, eski bir is arkadasimla bulustuk bana bride party yapmak istemisler. kizi tembihledim dedim ki "sakin para toplayip birsey almayin, herseyim var. herkes bir yemek yapsin gelsin bizim bahcede yiyelim"
çünkü verebilen olur, artik calismayan, evde bebek bakan olur. yani alt tarafi brii evleniyor diye bir insan neden haftalik yemek parasindan kissın yani benim mantigima oturmuyor:)
gelsinler katilsinlar yeterli.
konuda da alinacak birsey yok. keske benim is arkadasim olsalardi. nefret ediyorum kendi hediye parasina sponsor arayan is arkadaslarindan