İş yerinde izin sorunu

bugun gıttım:ssz: Sanırım bu hafta bırakıcam:5:
cunku sarlr ıstedıgım gıbı degıl sadece ızın konusuda degıl.. umarım arkadasımı zor durumda bırakmıs olmam:44:

Hakkında hayırlısı olsun. Bak bir de böyle ihtimal var, şartları uygun bulmama... Umarım gönlüne göre bir iş bulabilirsin.

tam olarak ne ısınde calısıyorsun canım ?
ılk baslarda oyle gelır alısmak zor olur ama zamanla alısırsın
bnm ızın gunum once pazardı sonra carsamba oldu sımdıde persembe :D
artık hıcbısey demıyorum işsizlıkte zor bu zamanda

Hakkında hayırlısı olsun. Bak bir de böyle ihtimal var, şartları uygun bulmama... Umarım gönlüne göre bir iş bulabilirsin.
sımdılık bulmadım cnm.zaten ben okuyorum aynı zamanda okulu bıtırıp ıstedıgım gıbı ıs bulana kadar
calısamıycam sanırım. sımdı bos yere kendımı zora soktum. kara kara nasıl soyleyecegımı dusunuyorum.

tam olarak ne ısınde calısıyorsun canım ?
ılk baslarda oyle gelır alısmak zor olur ama zamanla alısırsın
bnm ızın gunum once pazardı sonra carsamba oldu sımdıde persembe :D
artık hıcbısey demıyorum işsizlıkte zor bu zamanda
cnm telekomünikasyon sektoru.
alısmak sorun degılde bu benım herseyımı etkılıyor suanda okulumu, ozel hayatımı
kendı hatam yanı hıc bulasmayacaktım. ıssızlık zor tabıkı ama ıstemedıgın ıste calısmakta zor.

Okuduğunu bilmiyordum. Tabi öyle olursa yorucu olabilir, saatleri çok önemli. Sıkma canını, bunda da vardır bir hayır. Çekinmeden söyle, iş fırsatı sunduğu için teşekkür et ancak okul ve özel durumlarınla uyuşmadığını belirt. Anlayışla karşılayacaktır.

Son düzenleme:
sımdılık bulmadım cnm.zaten ben okuyorum aynı zamanda okulu bıtırıp ıstedıgım gıbı ıs bulana kadar
calısamıycam sanırım. sımdı bos yere kendımı zora soktum. kara kara nasıl soyleyecegımı dusunuyorum.

cnm telekomünikasyon sektoru.
alısmak sorun degılde bu benım herseyımı etkılıyor suanda okulumu, ozel hayatımı
kendı hatam yanı hıc bulasmayacaktım. ıssızlık zor tabıkı ama ıstemedıgın ıste calısmakta zor.

bende okuyorum ıs yuzunden ders calısamıyorum ,
ıssızlık zor calısmakta zor dedıgın gıbı ama calısınca en azından kendıne guvenın olur
aysonunda maasın cebınde olur buda var:34:
benımde özel hayatımı etkılıyor ısım ızınım hafta ıcı sevglım pazar gunu ızınlı ılk baslarda cok sıkılmıstım senın gıbı olmaz demıstım
ama bazen oyle bıran gelıyorkı ıyıkı ısım var dıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bende okuyorum ıs yuzunden ders calısamıyorum ,
ıssızlık zor calısmakta zor dedıgın gıbı ama calısınca en azından kendıne guvenın olur
aysonunda maasın cebınde olur buda var:34:
benımde özel hayatımı etkılıyor ısım ızınım hafta ıcı sevglım pazar gunu ızınlı ılk baslarda cok sıkılmıstım senın gıbı olmaz demıstım
ama bazen oyle bıran gelıyorkı ıyıkı ısım var dıyorum
tabıkı oyle dusunuyorum bende kendıne guvebu olur ınsanın.
paranı kazanırsın cebınde kendı alın terın olur bunlar cok guzel seyler ama aması var ıste.
okulumu etkılıyor sırf ders calısmak degıl bazı derslerıme gıdemıyorum felan.
keske sartlarıma uygun bı ıs bulabılsem. yasımda gecmeden gencız daha ama
her ılanda 18-25 yas yazıyor. yanı 3 sene sonra ıs bulunmayacak heralde :5:

Okuduğunu bilmiyordum. Tabi öyle olursa yorucu olabilir, saatleri çok önemli. Sıkma canını, bunda da vardır bir hayır. Çekinmeden söyle, iş fırsatı sunduğu için teşekkür et ancak okul ve özel durumlarınla uyuşmadığını belirt. Anlayışla karşılayacaktır.
yorucu olması cabası canım sartlar saatler felan uymuyor baslayınca ıyıce anladım.
ama saatler felan uymuyo dersım oldugu gun ızın yok mesela.
aılemde okulu oncelıklı tutuyorlar halıyle. sımdı ızın olmadıgı ıcın sorun olur.
calısmak ne kadar ıhtıyacım olsada calısamıycam uygun bısey olana kadar.
ben deneme surecı felan gırdım hata ettım aynen vardır bı hayır dıyorum bende..
umarım karsılar bugun soyleyecegım yarın gıtmemeyı dusunuyorum.

Back
X