İş yerinde ki yalnızlığım ve insanların acımasız oluşu.

Arkadaşlar ben iki yıldır bir yerde çalışıyorum inişli çıkışlı zamanlarım oldu problemler yaşadım hepsini geride bıraktım fakat gel gelelim buradaki insanlara tahammül edemiyorum bir iki yüzlülük kendini beğenmişlik zamanla hepsinden soğudum çünkü bana ve benim dünyama uymuyorlar özellikle fazlaca yetkili bir kaç insan var patrondan daha patron davranıyorlar onlarda da bu dediğim dedikodu vs olayları mevcut patronumu çok seviyorum o yüzden sineye çekiyorum hepsini ama bazen nefes alamayacak gibi oluyorum :KK43:
yalnız değilsin ve eminim kimse işe gülümseyerek mutlu şekilde gidemiyor maalesef hepimiz bu insalarla yanyanayız bazen insan donuyor yalan kraldan çok kralcılık ikiyüzlülük çıkar çatışması para menfaat hesapları kıskançlık nazar vb vb vb ama adım kadar eminim her kurum her iş yeri aynıdır hepimiz katlanmak zorundayız maalesef hayat şartları para kazanmak zorundayız enerji emen insanlardan uzak durup kendini mutlu etmeye çalış ben öyle yapmaya çalışıyorum

bizde de var o.odacı sanırsın iş yeri binasının mütehaiti ali ağaoğlu gibi ben yaptım diyecek.bizde yok ondaki hava.

Bizim burdada senin düşüncelerine sahip arkadaş var. Bizde onu sevmiyoruz. Nedeni ise pat diye anlayıp dinlemeden lafa atlaması insanları kırması. Insanlarin emegine yatmaya calismasi. Içimize almaya çalıştıkça olmuyor çünkü insanları soğuttu kendinden. Sana ters olsun diye yazmadım. 8 kişilik odada tek onu sevmedik. Kendini tart diye yazdım haklida olabilirsin..
Ben işe ilk başladığımda daha beni tanımadan arkamdan taklidimi yaptılar ben iş odaklı bir insanım ayağımı kaydırmak için çok uğraştılar ama en sonunda uzlaşmıştık hepsiyle ama benim bir arkadaşım işe başladı ona çok büyük bir saygısızlık yaptılar ve durduk yere bana tavır aldılar bende uzaklaştım birde yaşlı bir eleman vardı dedem yaşında sürekli bir şeyler istiyordu ona da yardımcı oldum baktım işi sömürüye götürüyor ondan da uzaklaştım elbette kimse mükemmel değil bende değilim hatalarım olmuştur ama tek taraflı değil en zayıf yönüm alıngan olmam.

Ben işe ilk başladığımda daha beni tanımadan arkamdan taklidimi yaptılar ben iş odaklı bir insanım ayağımı kaydırmak için çok uğraştılar ama en sonunda uzlaşmıştık hepsiyle ama benim bir arkadaşım işe başladı ona çok büyük bir saygısızlık yaptılar ve durduk yere bana tavır aldılar bende uzaklaştım birde yaşlı bir eleman vardı dedem yaşında sürekli bir şeyler istiyordu ona da yardımcı oldum baktım işi sömürüye götürüyor ondan da uzaklaştım elbette kimse mükemmel değil bende değilim hatalarım olmuştur ama tek taraflı değil en zayıf yönüm alıngan olmam.
Fazla alıngan olabilirsin. Ayrıca bence hiç bir iş arkadaşın icin bisey yapma yönetici değilsen tabi. Özel şirket otel en son kamudayım bilmem kaçıncı isim anca öğrendim. Işine bak evine git. Zamanla kimin ne olduğunu öğrenir normal hayatta görüşürsün zaten. Sadece tavsiyemdir.

Onlarla anlaşıyor gibi görünmek için karakterinden ödün vermen gerekiyorsa verme yalnız kal daha iyi.

En azından kendi doğrularından vazgeçmemiş olursun.

Back
X