Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iş arıyorum ama burda da maalesef pek iş yok. olanlarda ya para vermiyor ya başka sorunlar. iyi bi iş arıyorum ama bulamadım, şuan için evdeyim ama kursa gitmeyi düşünüyorum...
Bende bir kurs tarzı bir şey istiyorum İngiliZce dedim çok pahalı onlar, kpss desen ona da çok gittim ama tekrar gidebilirim maksat kafamı dağıtmak iş dışı insanlar görmek
Bende bir kurs tarzı bir şey istiyorum İngiliZce dedim çok pahalı onlar, kpss desen ona da çok gittim ama tekrar gidebilirim maksat kafamı dağıtmak iş dışı insanlar görmek
ne güzel dedin valla. ben de kpss gireceğim acaba gitsem mi diyorum, karar veremedim, sonra da güvenlik kursuna gitmeyi düşünüyorum, belki olur da iş bulabilirim diye. tüm olanakları değerlendirmeye çalışıyorum
ne güzel dedin valla. ben de kpss gireceğim acaba gitsem mi diyorum, karar veremedim, sonra da güvenlik kursuna gitmeyi düşünüyorum, belki olur da iş bulabilirim diye. tüm olanakları değerlendirmeye çalışıyorum
Ne yaptım :) haftaya kpss sınavım var ona calısıyorum, unı derslerıne basladım, aşçılık ile dil kursuna yazıldım önümüzdeki hafta başlicak :) gitmek gelmese de içimden. sen neler yapıyorsun?