Selam kizlar. Ben saglik ocaginda enjeksiyon hemsiresi olarak calisiyorum. Yani 4a işci sınıfı oluyor. Ise basladigimda benim gibi 4a li bir arkadas surekli amirim mis gibi islerime hastalarima karisti. En son hastanin onunde beni azarlayinca kendisini uyardim bir daha bole davranirsa sorumlu dr a sikayet edecegimi soledim. Tekrar edince durumu sorumluma belirttim. Kiz benimle sorumlunun onunde kavga etmeye calisti. Daha sonra sen ise basladin buranin huzurunu bozdun deyince. Sorumluma bakip ben istifami veririm o zaman ben huzurunuzu bozdum dedim. Sorumlu doktor istifami kabul etmedi. Onun adina ozur diledi ve konu kapandi. 1 ay sonra o arkadas kpss calisacagi icin isten cikti. Gelin gorun ki digerlerininde bu kizdan farki yok. Surekli kucuk dusurup yargiliyolar. Beni ve bir arkadasi daha. Kiz dar pantolon giymis mesala jartiyer giyseydin diyor. Iste x kisisi iskurdan ise alindi onu ezebiliriz diyor. Bana gudubet cişli mikroplu vebali deniyor. Iste ogun elbise giyip hafif makyaj yaptiysam. Bu ne elbise dugunemi gidecen oluyo halbuki gunluk bi elbise. Iyy fondonten surmussun. Zombi gibi olmussun deniyo Kilom 63 boyum 1.68 fizigimle alay ediliyor. benden 8 10 yas buyuk insanlar bunlari yapanlar. Bana gudubet dedi bende dedimki bana gudubet diyonuz cocuklariniz gudubet olacak. Digerine donup heleki sen gebesin dedim ne alaka deyince bende baskasinin cocuguyum dedim. Cocukcamiydi bilmem ama o an aklima bu geldi. Sonra digeri fontodetini bocalamamos yuzune deyi ce ( ki cok hafif surmustum) gel sanada sureyim dedim. 1 yil once patolojik suclulik duygusu icin terapi aldim. Psikolojik olarak cok guclendim yani farkindaligim baya bi artti. Yarin gidip sorumlu doktora durumu anlatmak istiyorum ama ispitci sikayetci konumuna dusmekten de korkuyorum. Ve daha once su x sahsiylasa sorun olunca acaba sen misorunlusun denmesinden de cekiniyorum. Diger arkadasla birlik olayim ole konusalim sorumluyla desem ise baslayali 1 ayi oldu onun ve kendisini tanimiyorum. Sizce bu durumdan yani surekli mobinge ugramaktan nasil kurtulabilirim.