tebrik ederim gerçekten çok güzel bir beslenme tarzı bu tetikledi beni diyebilrim..tatlım bnde öğrenciyim kışın yurtta kalıyorum ve bnde elmden geldiğince diyet yapmaya ya da düzgün beslenp fazlalarmdan kurtulmaya çalıştım sana kendi alışkanlıklarımı şöyle sıralayabilirim
öncelikle kahvaltıda mutlaka ince bir dilim ekmek yemelisin kahvatılık ne seversn bilmem ama peynr zeytin vs ne olursa ekmeği yememmzlk etme bnce.
öğlen 10.30 da ki molanda herhengi bir mevsim meyvesi tüketebilirsin mesela ben o saatlerde okulda olduğumdan daha çok eti formun bisküvilerinden yiodm çayla beraber
öğlende çorba ana yemek pilav ya da makarna üçlüsü varsa ekmek yemeden hepsini silip süpürüodmama tost dürüm tarzı şeylerde yarısını yiodum sende yemeklrde böyle yapabilirsn bnce
akşamları yurtta ne varsa ona göre ayarlıodm kendimi yemeği beğemzsm salata çorba ve ekmek (çok az ama ) ya da öğlenden kalan tostumu götürüodum
3,45den sonra müsait olursan yne ara öğn olarak bişeyler yiyebilrsn akşama kadar mesela çayla kek alabilrsn ama kek yersn akşamki ekmekği kısmak şartıyla (bn öyle yapiodum :))
ara verdiğin saatlerde yoğurt ,süt,meyve tüketmelisn bnce
aklıma gelenler bnlar başta da dediğim gbi bnlar bnm kndi ayarlamalarım ha şu da var ki bn diyetisyene gttm elmde örnek listem vardı ona göre değişklik yapiodm ,
sen gtmeyeceğini belirtmişsn o sebeple bnlar bnm tecrübelrim umarm sana fikir verr işine yarar
faydalı olduysa eğer ne mutlu banatebrik ederim gerçekten çok güzel bir beslenme tarzı bu tetikledi beni diyebilrim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?