İş yerinde tuvalet problemi

bikucukeylulmeselesi

anaç sütlaç hanım
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
1.308
28
163
Herkese merhaba
Benim son zamanlarda canımı çok sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum.
Bir kamu kurumunda çalışıyorum. Bundan aylar önce öğle arası saatlerinde bayan tuvaletine gittim.
Tuvaletin kapısı açık halde buldum kapıyı ittim ve erkek bir iş arkadaşını ayakta tuvaletini yaparken gördüm ve çok iğrendim hemen uzaklaştım o beni görmedi.

Bu durumu müdüre söyledim "eskiden burada bayanlar çalışmıyordu. bayan tuvaletini kullanmak eski bir alışkanlık olmuş" dedi konuyu kapattı. Bundan sonra tuvaletin anahtarı sadece bayan arkadaşlarda kaldı ve kapımız hep kilitliydi.

Son zamanlarda tadilat yapıldı ve kapının anahtarı değişti yeni anahtar da kimse de yok ya da var da söylemiyorlar.

Ben tuvalete bayan wc diye yazdım erkek personelin kullanmamasını rica eden yazı yapıştırdım. Bu yazı hemen koparılmış.

Müdüre tekrar söyledim hemen erkek personeli topladı bayan tuvaletini kullanmayın dedi. Bir kaç saat sonra tuvaletten bir erkek personel çıkmasın mı!

Delirecem. Temiz de bırakmıyorlar. Başkasının pisliğini temizliyoruz bir de.

Ben bu durumdan çok sıkıntılıyım il müdürüne kadar şikayet etmek istiyorum ama bu da şu anki müdüre saygısızlık gibi olur o yüzden yapamıyorum.

Müdürün de bu konuda hiç birşey yaptığı yok.

Düşünsenize günde 1- 2 defa tuvaleti kullanacam ama bir erkek çıkar ya da erkekle uygunsuz bir durumla karşılaşırım diye korkuyorum.

Bu gibi saçma durumlarla karşılaşan var mı? Hangi devirdeyiz eğitim görmüş insanlarla! hala tuvalet konusunda anlaşamıyoruz .

müdürünüz bişey yapmıyorsa direk üst amire söyleyin ..
müdüre ayıp olur diye çekmek zorunda değilsiniz..
madem müdür ilgilenseymiş ilgilenmediyse bu onun sorunu sizin değil..
bende de olurdu mesela başka konularda müdüre söylerdim ilgilenmezdi ,beklerdim bi süre baktım hala ilgilenmiyor ,direk üst makama çıkardım ..
hiç de umrumda olmaz valla..
hatta bi keresinde hem aylarca bekletip hem de üst makama çıktığımı görünce bana sitem etti amirlerimden biri ..
ben de direk söyledim yüzüne ,size aylardır söylüyorum ilgilenmediniz ,böyle bekleyecekmiydim ,ben de gittim söyledim üzgünüm ama aynı şeyi yine yaparsanız yine söylerim dedim ..
amir ise amirliğini bilip personelini korusun sorunlarını çözsün..
kimse onlara otursun diye maaş vermiyor :20:

Son düzenleme:
müdürünüz bişey yapmıyorsa direk üst amire söyleyin ..
müdüre ayıp olur diye çekmek zorunda değilsiniz..
madem müdür ilgilenseymiş ilgilenmediyse bu onun sorunu sizin değil..
bende de olurdu mesela başka konularda müdüre söylerdim ilgilenmezdi ,beklerdim bi süre baktım hala ilgilenmiyor ,direk üst makama çıkardım ..
hiç de umrumda olmaz valla..
hatta bi keresinde hem aylarca bekletip hem de üst makama çıktığımı görünce bana sitem etti amirlerimden biri ..
ben de direk söyledim yüzüne ,size aylardır söylüyorum ilgilenmediniz ,böyle bekleyecekmiydim ,ben de gittim söyledim üzgünüm ama aynı şeyi yine yaparsanız yine söylerim dedim ..
amir ise amirliğini bilip personelini korusun sorunlarını çözsün..
kimse onlara otursun diye maaş vermiyor :20:

Müdür beyin sorumsuz davranışları yüzünden erkek personel bayan personelini kullanma özzgürlüğü olduğunu düşünüyor malesef.
Buralarda amir şikayet edilmez hemen uygunsuz davranışların olduğu gerekçesiyle sürgün yersin:9: bu konuyu ben ve birkaç bayan dışında önemseyen olmadığı için kimsenin de umrund değil melesef.

Bizim işyerindede aynı problem var malesef 2 tane ayrı wc var bir tanesini geçen sene tadilat yaptırdık bayanlar olarak söyleidk burası bizim olacak diye ama ne hikmetse bir çıkıntı erkek var neymiş efendim öbür wc pismiş oda bayanlar wc sine giriyor onu gören erkekler tarafı doluysa oda giriyor.girme desen bile o kadar yüzsüzki hala devam ediyor

Back
X