İş yerinde yaşadığınız sorunlar var mı?

zedier

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
84
1
86
İstanbul
Çok düşünmüşüdür iş yeri sahibi olmak mı zor,eleman olarak çalışmak mı daha zor.Özellikle hizmet sektöründe müşteri ilşkileri,çalışanların birbirleriyle geçinmeleri,patronu mutlu etmek vs,görüşlerinizi bekliyorum.

çalışanın çok olursa derdin çok olur ne kadar az o kadar rahatsın:kahve:

bugün bu konuda çok dertliyimm.
bide bi tane patron yok.karısıda varr.çek babam çek.çok sinirliyimm.
yapacak iş yokken bile saçma sapan işler çıkıarıolarr.5 dk boş kalırsak haram bizee.hakkını vermezler ama fazla çalıştırmaya bayılırlarr.off offfffffff.
allahıım duy benii.kurtulmak istiomm bunlardann

kesınlıkle heleki özel sektör cok zor yaaa ben işyeri sahıbı olmak en iyisi zorrrrrr emir altında calısmakmafoldumben

kurumsla iyi bir yerde çalışırsan çalışmak güzel ve keyifli olabiliyor kimi zaman...ama onun dışında aile şirketleri miii uzak durcaksınnnnnn...küçük firmalarda her zaman şansa kalmıştır,insanı her şekilde kullanırlar..özellikle işin içine müşteri olayı girerse çalışanlarla da bir rekabet söz konusu olur ve çekilmezleşir..galiba insnaın olduğu her yer zor:S

bizim işyeri de aile şirketi.... fena dgl işte, arada bır kendi aralarında kavga ediolar....o kdr. eski çalışgm yer de aile idi karı koca...40-45 yaslarında kocası melek gb bırı kadın cazgır..melek gb olan patronu da herkes sömürüodu. bende ısten ayrılırken parton bey ddm sizi herkes kullanıo ama dıkkatlı olun dedım iyi niyetnizi suistimal ediolar ddm çok sasırmıstı.... iyi ki de demişim :46:

Back
X