Nihayetinde onlar da koskocaman insan. Hatta hepsi benden en az bir 15 yaş büyük.Kocaman kadınsınız takmayın
E tamam takmamak en güzel şey takmayınca keserler zaten
Kafayı değiştiremezsin ama takmazsan söylemi keserlerGenel böyle bir algı var kafalarında, beni rahatsız eden bu. Dile getirmeseler de öyle nihayetinde.
Özgüvenli, kültürlü ve havalı olun. Son derece iyi giyinin. Onlar sizin kendilerini aşağılamanızdan çekinsin, ogrenciler de size imrensin. Ogretmenlik meslegi icin hayran kalınan öğretmen olmak artı puan sağlar. Şahsınızla birlikte branşınıza da saygı artar.
Devir yadsınamaz gerçeği "ye kürküm ye devri" olması.
O kadar kolaysa neden bir eğitimciye ihtiyaç duyuluyor, herkes otursun kendi öğrensin takmayın siz, işinizi en güzel şekilde yaptıktan sonra dışarının boş gürültüsü o konuşmalar.Arkadaşlar merhaba, iş yerimde bazı olumsuzluklar yaşıyorum, paylaşmak istedim. Ben öğretmenim, farklı mesleklerde editör olarak çalışmışsam da şu anda Türkçe öğretmenliği yapıyorum. Ağırlıklı olarak matemetik ve sayısalcıların kurumu diyebiliriz buraya. Nihayetinde olay şu benim branşım küçümseniyor, kolay görülüyor, bununla ilgili göndermeler yapılıyor ki bu öğrencilere de yansıyor, kolay herkes yapar tarzında davranışlar var. Haliyle bu durumdan rahatsız oluyorum, siz olsanız nasıl bir tavır takınırsınız, yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
Not: İnşallah yanlış yere açmamışımdır konuyu.
O kadar kolaysa neden bir eğitimciye ihtiyaç duyuluyor, herkes otursun kendi öğrensin takmayın siz, işinizi en güzel şekilde yaptıktan sonra dışarının boş gürültüsü o konuşmalar.
En sevdiğim ders Türkçe idi
Eminim ki çoğu öğrenci için de böyle
Siz den daha mı fazla maaş alıyorlar
Mesai saatleri sizden daha az mı ?
Siz den daha önce mi emekli oluyorlar ?
Sanki akademisyen veya rektörler
Havalar bir milyon
Niye bu ayrıştırma enteresan
Anladım ben Devlet kurumu sandımKuruma benim dersimi dinledikten sonra gelen kayıt olan öğrenci var. Öğrencilerden Türkçe öğretmenliğini seçmek isteyenler çıkıyor. Bunlar kulaklarına gidiyor mu bilmem, benimkine geldi. Hayatında hiç Türkçe sevmeyen insanlara Türkçe sevdirdim. Ama içinde işlem yok ya mesele orada bitiyor.
Mesai saatleri benden az, devlet kurumu değil. Maaşı bilmem, konuşulmuyor böyle şeyler.
Haklısınız kurum sahibi bu anlayışta olursa pes doğrusu... Ben de sayısal öğrencisiydim, tam tersi sözel dersler bana çok zor gelirdi özellikle coğrafya... Her branşın zorluğu vardır illa ki hem zor olması kıymet derecesinin göstergesi olamaz ki.Onların alanı sayısal olduğu için küçük görüyorlar. Üstelik bunu kurumun sahibi yapıyor. Daha ne diyeyim bilemedim. Kendisi beni işe alan şahıs. Araya mesafe koymaya deneyeceğim açıkçası.
Branşınla alakası yok isteseler bal gibi severler seni mat türkce agırlıklı yeni sınav sacmalamasınlar başka hazımsızlıkları vardır. Öğrencilere bikac sınav sonucu gösterve önemini anlat sağlam dur seninle kücümseyici konusanların da suratına bakma burnun havada selam sabahsız git gelArkadaşlar merhaba, iş yerimde bazı olumsuzluklar yaşıyorum, paylaşmak istedim. Ben öğretmenim, farklı mesleklerde editör olarak çalışmışsam da şu anda Türkçe öğretmenliği yapıyorum. Ağırlıklı olarak matemetik ve sayısalcıların kurumu diyebiliriz buraya. Nihayetinde olay şu benim branşım küçümseniyor, kolay görülüyor, bununla ilgili göndermeler yapılıyor ki bu öğrencilere de yansıyor, kolay herkes yapar tarzında davranışlar var. Haliyle bu durumdan rahatsız oluyorum, siz olsanız nasıl bir tavır takınırsınız, yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
Not: İnşallah yanlış yere açmamışımdır konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?