İş yerindeki sıkıntılı kadın

• Konu Sahibi Konu Sahibi eceyla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
garciass garciass Yanlis bir sey soylememis bi tek siz calisiyorsunuz gibi sorguluyorsunuz bi de. Evet en bilmem ne okulundan mezun olan sacma insanlar da olabilir is yerinde sorun cikaran insanlar da olur bunlar ama oyle şikeyet edilecek ortam olmamasi diye bisey olmaz normalde o kadar anlattiginiz kadar iyi bi isyerinde.

Eşim yillar once kendi üstünden rahatsizdi bu adamin tum yaptiklarini toplayip guzel bi sekilde kendini ifade etti Insan kaynaklari ve o zaman ki CFO bile olaya dahil olmustu. Isteyince oluyor yani😄 Tazminatini verip attilar adami gayet. Is yeri ve sizinle alakali.
❤️

Bende iyi okuldan mezun olmayan mühendislere uyuz oluyorum 😆 Ama iyi okuldan kasıt ne?

Bende iyi okuldan mezun olmayan mühendislere uyuz oluyorum 😆 Ama iyi okuldan kasıt ne?
Özel okul ama zaten ben yarı bursluydum ytü itü iü farklı mühendislik tutuyordu ben memnunum devletten geçtim. Mezuniyet sonrası referans oldular iş başvurusu desteği oldu iyi yerlerde staj yaptım

garciass garciass Yanlis bir sey soylememis bi tek siz calisiyorsunuz gibi sorguluyorsunuz bi de. Evet en bilmem ne okulundan mezun olan sacma insanlar da olabilir is yerinde sorun cikaran insanlar da olur bunlar ama oyle şikayet edilecek ortam olmamasi diye bisey olmaz normalde o kadar anlattiginiz kadar iyi bi isyerinde.

Eşim yillar once kendi üstünden rahatsizdi bu adamin tum yaptiklarini toplayip guzel bi sekilde kendini ifade etti Insan kaynaklari ve o zaman ki CFO bile olaya dahil olmustu. Isteyince oluyor yani😄 Tazminatini verip attilar adami gayet. Is yeri ve sizinle alakali.
Okuduysan ikya gittim yazdım zaten ama okul değil orası benim üstüm değil bir şey değil gidip nasıl şikayet edeyim

Ben bu tarz baziı nsanlarla susarak nazik olarak mesafe koyarak seviyesine inerek derdini sorarak basedemedim .Yani oldu benim bildirdiklerim son çare bunada pişman değilim.Susmuyor işine bakmıyor her gün ayrı bir laf söyleyip duruyorsa nereye kadar görmezden gelinebilir.Sizide baya etkilemiş artık yüzüne bağırmak istiyorum yazmışsınız ya bağırırsanız ya o profosyenelliğînîzî koruyamazsaniz .Bilemem çalışanlardan verim alabilmek için bu tarz şeyleri dinlemek ona göre bir önlem almak degilmi asıl profosyenellik.
Zaten susmuyorum aksine ben daha fazla rahatsız edici davranmaya başladım bilerek o ortama girince kötü hissetsin diye cam açıp kolonya sıkıyorum söylediği her şeyle alay ediyorum ikya gittim Zaten daha da gidemem bu sefer sorunlu ben olurum

İşte burada tuzağa düşmüşsünüz bence.
Sizden yaşça büyük zevzek gereksiz bir tip belli ki.
Siz biraz daha cool ve snob takılın derim.
Evet lafını verip altta kalmamışsınız ama bu tavırdan anlayan bir tip değil demek ki.
Sorusuna eleştirisine hep soru sorarak cevap verin ama sakince tartışmaya girmeden.
Size doğrudan kola içiyorsun çok yiyorsun mu dedi mesela evet bu sizi neden rahatsız etti diyin ve susup gözlerine bakın uzunca.
Yani kendisi de bi durup düşünsün hakikaten niye rahatsız etti diye.
Diğer türlü sen kendine bak sana mı sorucam vs gibi cevaplar yaş farkından dolayı size saygısız imajı verebilir dışarıdan.
Evet bir sınır ihlali var çok net sınırınızı da koruyun ama tavır ve uslüp farklı olmalı sanki.
Geçen sen çok abur çubuk yiyorsun bak gelin olacaksın dedi ben de evet yiyorum ama genetik kilo almıyorum aksine 3 kilo verdim x hanım sen evden kabak getiriyorsun ama benden 2 tanesin dedim iğrenç biliyorum ama bu seviyeye getirdi ortamda düğün evlilik konuşulunca laf atarsa sen evlenirken yapma diyorum 40lı yaşlarda ve kilolu bilerek böyle diyorum belki kötü hisseder diye odaya gelince camı açıyorum direkt o gelir gelmez camı açıyorum ya da konuşurken aa dişinde bir şey kalmış diyorum lafını bölüyorum dinlemiyorum içimden deccal çıktı

Back
X