iş yerindeki uyumsuzluklar!!!

esen_

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
4
0
16
Çorum
İşe yeni girdim. Avukatlık bürosuna sekreter olarak. Ama ne hikmetse ısınamadım. Ortam beni kabul görmedi. Ya da ben bu şehre ve insanlarına ayak uyduramadım. Bu işe; şehre yeni geldiğim için ve hiç arkadaşım olmadığı için girdim.Eşimde sağ olsun onay verdi.
Ama hiç umduğum gibi gitmiyor.Patronlarım iyi. Ya iş arkadaşları önemli mi? Evet olmuyor böyle.Kötü davranıyorlar.Kaba konuşuyorlar.Ne yapsam bilemiyorum.Patronum durumu biliyor boşver diyor.Bu gün daha da moralim bozuldu işten çıkmak istediğimi belirttim.Hayır dedi.Olabilir aksilikler dedi.Bazen bubüroda herkesin adrelani yükseliyor dedi.çıksam daha mı iyi olur ? yoksa mücadeleye devam mı etmeli??? lütfen bana yardımcı olun çok mutsuzum:(

İşe yeni girdim. Avukatlık bürosuna sekreter olarak. Ama ne hikmetse ısınamadım. Ortam beni kabul görmedi. Ya da ben bu şehre ve insanlarına ayak uyduramadım. Bu işe; şehre yeni geldiğim için ve hiç arkadaşım olmadığı için girdim.Eşimde sağ olsun onay verdi.
Ama hiç umduğum gibi gitmiyor.Patronlarım iyi. Ya iş arkadaşları önemli mi? Evet olmuyor böyle.Kötü davranıyorlar.Kaba konuşuyorlar.Ne yapsam bilemiyorum.Patronum durumu biliyor boşver diyor.Bu gün daha da moralim bozuldu işten çıkmak istediğimi belirttim.Hayır dedi.Olabilir aksilikler dedi.Bazen bubüroda herkesin adrelani yükseliyor dedi.çıksam daha mı iyi olur ? yoksa mücadeleye devam mı etmeli??? lütfen bana yardımcı olun çok mutsuzum:(

bence biraz daha devam et canım her işyerinde yeni işe başlandığında olur böyle şeyler
patronun dediği gibi her zmn aksilikler olur hayatta sabret biraz
bu arada işe gireli ne kadar oldu ortam çogunlukla bay mı bayan mı

canım neden kötü davranıyorlar nedeni nedir...
avukatlık vs.. mesleklerde sürekli akıl alınan yerler oldugunda kapris dorukta olabilir...
ama cok mutsuzsan yeni başalmışsan başak yerler bakabilirsin..
bu tür olaylar insan psikolajisini bozuyor ciddi seklide...
benimde başıma değişik şekilde bir olay geldii ama 5 yıldır aynı şirketteyim kimse için emeklerimi göz ardı etmek istemedim..
sen yolun başındasın...

Patronunla sorun yoksa ve işini seviyorsan biraz daha devam edebilirsin.İş yerinde herkesle iyi olman,anlaşman neredeyse mümkün değil zaten.Belki yeni olduğun için onlarda sana ısınamamışlardır.Biraz zaman geçmesini bekleyebilirsin.

ilk zamanlar böyle sancılı geçer.Biraz sabır gösterip işine yoğunlaşırsan kendini daha iyi hissedersin.

Patronlarınla aranın iyi olması bence senin için bir avantaj.
Çalışanlar üsluplarına dikkat etmeyip, saygı sınırını ihlal
ettiklerinde de gayet sert bir uyarı yap onlara. X bey,
Y Hanım diyerek de mesafeni koy. Senden üst pozisyonda
ve kıdem de olmaları saygısızlık yapmalarını salık vermez...

patronların iyiymiş işini de seviyorsan biraz daha sabret.kimse için işinden olma arana mesafe koy kimseyle samimi olmana gerek yok:31:

Haklısınız arkadaşlar.Cevaplara çok teşekkür ediyorum.işle ilgili soru soruyorum çalışanlara cevap alamıyorum.Beni protesto ediyorlar.Av. hanımın beyin radevularına duruşmalarını unutturuyorlar.İşimi sbotaj ediyorlar.3 ay oluyor işe gireli. Bana söylemesi gerekenleri ne yazık geç söylüyorlar.Evet Av. lar alınmasınlar ama kaprisliler o bir gerçek.Stresli bir ortam.
işimde çok iyi olamasamda elimden gelenin en iyisini yapıyorum oldukça emek harcıyorum. Emeğim gözle görülür.Büroda 12 kişi falan çalışan var. Bay bayan karışık.Oldukça yoğun.Ama bayanlarla sorunluyum malesef:( Ya da ben mi çok abartıyorum.Sabah günaydın demek çok mu zor gelir bir insana onubile esirgiyorlar sağolsunlar..

canım yazıkki bayanlar iş hayatında hep zorlar..
hayır senn soru sormasanda sırf sana gelen her soruya cevap verebildigin için bile gıcık konuma düşüyosun cephe alıyosun...
sen çalışmaya emek vermeye devam et önemli olan patronlarla ilikşkin gerisini salla ozaman..
seni oldugun gibi kabul edecekler sonunda başka careleri yok mesafeni koy yolunda ilerle kimsenin kaprisini sallama
başarılar....

ben de daha bugün iş arkadaşımla sıkıntı yaşadıım. olabiliyor böyle şeyler. insanlar rabbena hep bana demeyi sevdiği için geçinmek çok zor. ama kimse için de kendimi işimden etmezdim. bu zamanda kolay değil iş bulmak . işiniz,maddi olarak sizi tatmin ediyorsa gerisi teferruat. nihayetinde emeğimizin karşılığını almak için çalışıyoruz kimseyle dostluk kurmak için değil. tabi keşke öyle olsa ama bu gibi sıkıntılar çok sıklıkla oluyor işyerlerinde. o yüzden canınızı sıkmaya değmez. çok zor durumda kalırsanız patrona da açık açık söyleyin. kimse üzülmesin gerginlik olmasın diye düşünürseniz işiniz çok zor. malesef öyle insanlar bu dilden anlıyor.

aynı sorunları ben de yaşadım. pes etmedim ve kazandım. işe ilk girdiğim günlerde bir merhaba bile demediler hayırlı olsun demediler. günaydın derdim cevap bile vermezlerdi. hem tecrübeli ve zeki biriyim hem de dış görünüş olarak beni kıskandıklarını düşündüm haklı da çıktım... onlara rağmen terfi aldım. patronlarım her şeyin farkındaydılar sonra da beni diğer firmalarına aldılar ve inanılmaz mutluyum :nazar: çok üzüldüm , çok sinirlendim , çok dışlandım ama herkes hak ettiği yeri buldu. siz de sabredin , işinize bakın muhattap olmayın. patronlarınız da farkındaymış arkanızdalar en önemlisi bu. bayanlar arasında maalesef çekememezlik oluyor. bu sizi üzmesin gururlandırsın :)

İşyerinde olağan şeyler bunlar..
Bende bir takım problemler yaşıyorum
Ama yaa sabırr diye diye görütüyorum
Bakalım nezaman sabrım tükenecek.
Daha çok yeni girmişsiniz işe
Zamanla oturur bazı şeyler.
Hiç canınızı sıkmayın... Motivenizi düşürücek insanlar hep çıkacak karşınıza
Ama siz yinede azimli olun.

Back
X