iş yerine yeni gelen kız

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
arkadaslar suan kendimi kötü,güvensiz ve yalnız hissediyorum.ve yazıp rahatlamak bıraz akıl almak ıstedım.bir hastanede çalışıyorum.işyerimize 1 hafta önce bir bayan işe başladı bende bu işyerinde yeniyim.2-3 aylık kadarım.
başhekim aynı hastane içinde baska bır birimde görevlendirilmek üzere bu arkadası yanına çagırdı.görevlendireceği birim ağır solüsyonların oldugu ama cok fazlada riski olmayan bir bölüm.bu arkadas hamileyim bebeğime bir zararı olur ben gitmek istemiyorum dedi başhekime ve başhekimde birimdeki diğer kişi olan beni çağırdı bende istemiyorum ama benden başka gidecek kimse yok mecburen gideceğim dedim.ve diğer birimde başladım.ancak başhekimle konusmamızdan 2 gün sonra bu arkadas gözümün içine bakarak ben günde yarım paket sigara kullanıyorum demez mi....aman allahım başımdan aşagı kaynar sular döküldü.nasıl yani dedim sen bebğin zarar görmesin diye zor olan birime gecmeyip beni öne sürdün ben senden daha kıdemli olmama rağmen hamile oldugun için bebğini düşünerek gittim ve sen sigara mı içiyorsun dedim.çok pişkin bir şekilde evet dedi.kendimi kandırılmış,enayi gibi hissediyorum.pazartesi gününe kadar kendime düşünme süresi verdim ama sağlıklı düşünemiyorum.başhekim biraz aksi bir insan.gidip konusacagım ama geri teper diye düşünüyorum..iyi niyetimin kurbanı oldum..ne olur bana fikir verin.şimdiden teşekkürler

BOŞVER CANIM ONUN GÜNAHI BOYNUNA SEN DOĞRUSUNU YAPMIŞSIN zaten doğum iznine ayrılınca eski yerine geçersin diye düşünüyorum .oda çok üçkağıtçıymış sigara zarar değil sanki.

arkadaslar suan kendimi kötü,güvensiz ve yalnız hissediyorum.ve yazıp rahatlamak bıraz akıl almak ıstedım.bir hastanede çalışıyorum.işyerimize 1 hafta önce bir bayan işe başladı bende bu işyerinde yeniyim.2-3 aylık kadarım.
başhekim aynı hastane içinde baska bır birimde görevlendirilmek üzere bu arkadası yanına çagırdı.görevlendireceği birim ağır solüsyonların oldugu ama cok fazlada riski olmayan bir bölüm.bu arkadas hamileyim bebeğime bir zararı olur ben gitmek istemiyorum dedi başhekime ve başhekimde birimdeki diğer kişi olan beni çağırdı bende istemiyorum ama benden başka gidecek kimse yok mecburen gideceğim dedim.ve diğer birimde başladım.ancak başhekimle konusmamızdan 2 gün sonra bu arkadas gözümün içine bakarak ben günde yarım paket sigara kullanıyorum demez mi....aman allahım başımdan aşagı kaynar sular döküldü.nasıl yani dedim sen bebğin zarar görmesin diye zor olan birime gecmeyip beni öne sürdün ben senden daha kıdemli olmama rağmen hamile oldugun için bebğini düşünerek gittim ve sen sigara mı içiyorsun dedim.çok pişkin bir şekilde evet dedi.kendimi kandırılmış,enayi gibi hissediyorum.pazartesi gününe kadar kendime düşünme süresi verdim ama sağlıklı düşünemiyorum.başhekim biraz aksi bir insan.gidip konusacagım ama geri teper diye düşünüyorum..iyi niyetimin kurbanı oldum..ne olur bana fikir verin.şimdiden teşekkürler
Ne yapsın şimdi başhekim,sigara çiyor diye hamile kadını riskli yerde mi görevlendirsin.

Okuduk canım bebeğine zararı olacak bir bölümmüş yine aynı şeyi düşünüyorum: Boşa konuşursun.
hayır o birimde calsıan hamileler var.bir laboratuvar birimi..benimde daha önce calsıtıgım kurumlarda o birimde 9. ayına kadar çalısan arkadaslarım var kaldıki anestezi gazları bebeğe daha zararlıdır ama anestezistlerde 9. aya kadar calısırlar.röntgen kadar zararlı oldugu düşünülmesin.ona zaten ben müsade etmem

Caninin sikilmasi ve bozulman cok normal ama bashekimle konusman yine seni uzer.Sen dogru olani yspmissin gunahi onun boynuna.o izne gidincr geri gecersin yerine

valla ben bir şey anlamadım. geçtiğiniz birimin size ne gibi bir zararı var da olay çıkarmak istiyorsunuz?

ıyıde sız dogru olanı yapmışsınız sıgara ıcerse ıcsın o zararı kendı verıyor sonuçta...diğer turlu zararı verecek olan sızdınız....ne alaka yanı kandırılmış hıssetmenız...resmen bahanenız olacakda kaçcaksınız gıbıme geldı...bence cok ayıp....bayan hamıle kendınızı onun yerıne koyun

böyleleride anne oluyor ya...tövbe tövbeeee..cuma cuma günaha girecem

başhekimin, sadece sigara içmesine dayanarak tekrar birim değiştireceğini düşünmüyorum açıkçası.
kızabilir bile , ben olsam "bana bunlarla gelmeyin" derim.

ama evet size yapılan , kadın tarafından, bir kandırılma.

siz geçici süre mi o birime geçtiniz ?
yoksa hep böyle mi olacak?

hayır o birimde calsıan hamileler var.bir laboratuvar birimi..benimde daha önce calsıtıgım kurumlarda o birimde 9. ayına kadar çalısan arkadaslarım var kaldıki anestezi gazları bebeğe daha zararlıdır ama anestezistlerde 9. aya kadar calısırlar.röntgen kadar zararlı oldugu düşünülmesin.ona zaten ben müsade etmem
Anladım canım malesef iş hayatı böyle biz ne kadar iyi niyetli olsakta karşımızdakiler rahat durmuyor çakal kaynıyo işte napıcaksın

ıyıde sız dogru olanı yapmışsınız sıgara ıcerse ıcsın o zararı kendı verıyor sonuçta...diğer turlu zararı verecek olan sızdınız....ne alaka yanı kandırılmış hıssetmenız...resmen bahanenız olacakda kaçcaksınız gıbıme ...bence cok ayıp....bayan hamıle kendınızı onun yerıne koyun
zaten kendimi onun yerine koyduğum için suan o birimde çalısmaya basladım.ama orada calısmamak için karnındaki bebeğin saglıgını bahane eden insanın hamileyken sigara içiyor olması bu sekılde bebeğine zarar vermesi beni bir sekılde ordan postalaması sizede tuhaf gelmiyormu

Back
X