arkadaslar suan kendimi kötü,güvensiz ve yalnız hissediyorum.ve yazıp rahatlamak bıraz akıl almak ıstedım.bir hastanede çalışıyorum.işyerimize 1 hafta önce bir bayan işe başladı bende bu işyerinde yeniyim.2-3 aylık kadarım.
başhekim aynı hastane içinde baska bır birimde görevlendirilmek üzere bu arkadası yanına çagırdı.görevlendireceği birim ağır solüsyonların oldugu ama cok fazlada riski olmayan bir bölüm.bu arkadas hamileyim bebeğime bir zararı olur ben gitmek istemiyorum dedi başhekime ve başhekimde birimdeki diğer kişi olan beni çağırdı bende istemiyorum ama benden başka gidecek kimse yok mecburen gideceğim dedim.ve diğer birimde başladım.ancak başhekimle konusmamızdan 2 gün sonra bu arkadas gözümün içine bakarak ben günde yarım paket sigara kullanıyorum demez mi....aman allahım başımdan aşagı kaynar sular döküldü.nasıl yani dedim sen bebğin zarar görmesin diye zor olan birime gecmeyip beni öne sürdün ben senden daha kıdemli olmama rağmen hamile oldugun için bebğini düşünerek gittim ve sen sigara mı içiyorsun dedim.çok pişkin bir şekilde evet dedi.kendimi kandırılmış,enayi gibi hissediyorum.pazartesi gününe kadar kendime düşünme süresi verdim ama sağlıklı düşünemiyorum.başhekim biraz aksi bir insan.gidip konusacagım ama geri teper diye düşünüyorum..iyi niyetimin kurbanı oldum..ne olur bana fikir verin.şimdiden teşekkürler