ise basladim esim cok tepkili ;/

uckizanasi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
283
269
23
37
3 cocugum var evlendigimde yalniz 1 yil calisip biraktim. simdi tekrar bir ise girdim .ama esim hep triplerde surat asiyo durmadan heralde hep ev hanimi oldugum icin alisik degil.en kucugum 3.5 aylik isyerim cok yakin bir bakici tuttum kizlari devletin kresine verdim.calismak iyi geldi ama evimide ihmal etmiyom .dikkat ettim esim evi daha cok dagitiyo ben calismaya basladigimdan beri camasirlari .mutfagi sonra donup .calisacagina evini temizle diyo. hic huzurum kalmadi napiyim bu adama ben

benim anlamadigim ise gitmiyorken yardimci olurdu bosver sonra yaparsin derdi simdi kalk yap bunu pisir onu gotur derdinde

Umursama bir süre

Bakıcı varmış zaten az çok toparlar ortalığı

Bazı şeyleri de görme kızlar ile ilgilen

Bir de haftalık temizlik için birini ayarlarsan çok iyi olur

Haftasonu ancak çocuklarınla ilgilenirsin zira

Kolay gelsin

Eşin de alışır yavaş yavaş o ev işi hiç bitmez ki

Yıldırmaya çalışıyor, alışır pes eder zamanla kararlı olun vazgeçmeyin

Bence sakın çıkma.
Bir yapar iki yapar.
Bunlar seni yıldırma politikası.
Alışır elbet.

temizlikci zor bulmam biraz sapa bir yer yasadigim ilce bakici var ama bakici dedigim 60 yasinda nerde toplamaz etrafi benim belimi buken esim kostek oluyor durmadan kac yil sonra is bulup baslamisim mutlu olcagi yerde hep surat hep surat

Sakın bu sabotajlara boyun eğme:KK12: Eşin ne derse desin sen çalış. Sİndirememiş henüz. Bazı erkekler eşi çalışınca eskisi kadar güç gösterisinde bulunamayıp biraz daha pasif hissediyor. Seninki de onlardan mı acaba? Destek olacağı yerde...

dağıtsın bırak. bi gün yıkama çamaşırları pis gömlekle gitisn işe görsün gününü.

3 cocugum var evlendigimde yalniz 1 yil calisip biraktim. simdi tekrar bir ise girdim .ama esim hep triplerde surat asiyo durmadan heralde hep ev hanimi oldugum icin alisik degil.en kucugum 3.5 aylik isyerim cok yakin bir bakici tuttum kizlari devletin kresine verdim.calismak iyi geldi ama evimide ihmal etmiyom .dikkat ettim esim evi daha cok dagitiyo ben calismaya basladigimdan beri camasirlari .mutfagi sonra donup .calisacagina evini temizle diyo. hic huzurum kalmadi napiyim bu adama ben

zeki adama bak sen yıldırma politikasına başlamış.sen pes et işi bırak istiyor.

erkekler çalışan kadından korkuyor arkadaş bunu görüyorum ben.

konu sahibi 3,5 aylık bebeği bırakıp işe başlamak biraz erken olmuş.en azından bir 6 aylık olsaydı keşke.

belli ki seni yıldırmaya çalışıyor.. umursama dinleme 2 haftada bir kadın tut ütünü temizliğini felan o yapsın. sen çocuklarınla yemeğinle ilgilen. bir süre sonra alışır..

Çok takdir ettim seni !

Doğru bir davranış kendin için yaşa eşin istedigi kadr dagitsin. Hayat mal3sef her zaman umdugumuz gibi gitmeyebilir .3 cocuk tamam sigortan yatsın guvencen olsun ayaklarini daha saglam yere basiyorsun. Esine deki artik yasam kosullari degisti cocuklar yalnizca okula gitmiyor ozel etutleri var etkinlikleri var dil egitimleri var bende anneleri olarak elimden geldigin en iyisi icin simdi mücadele etmek istiyorum ki ilerde vicdan yapmayayim. Annesi babasi calisan cocuklar daha iyi egitim aliyorlar bu bir gercek zemini saglam atmali de bence ikna olur

eşinizin bundan mutlu olması lazım bence , ben nişanlıym çalışıyrm evlenincede çalışıcam çocuklara kayınvalidem annen bakıcak 10 yıl çalışcaz geleceğimizi sağlam kurcaz el ele sonrası içinde zaten bırakmak istersem bırakırım ve nişanlım tam destek veriyor. mantıklı olanda çalışmanız yönünde yaşam standardınız iyileşir bence

Back
X