2009 kasım annesi olarak gecen hafta işe başladım başlıkda da dedğim gibi hem heyecanlıyım hem buruk çünkü işe hayatını çok seviyorum işimi seviyorum ev kadınlığı bana göre değil işimi masama pc herşeyi özledim..... AMAAAAAAA bebeğimi evde bırakkıp gelmek içimi hoş ediyor yüreğm sızlıyor . çok şükür melek gibi bir müdürüm var ne zaman gitmek istesem evdeyim yani süt izni tamam ama ben onu baya bir aşıyorum hemde c.tesi günleri işe gelmiyorum normalde yarım gün çalıyoruz ama bana sen gelme bebek biraz büyüsün dediler ...... evimde çok yanın 2 saat de bir gidip bebeğimi emzirip geliyorum şuan 3.5 aynı doldurdu hatta 1 hafta sonra 4 aynı dolduracak 5 den gün alacak. 6 aylık olana kadar boyle devam. sabah saat 8 de emzirip cıkıyorum ( düşünün 8 de cıkıyoırum 8.05 de işdeyim okadar yanın yani ) saat 10 gidiyorum sonra 12 oylen tatili 1 cıkıyorum evden öğleden sonrası içinde annem telefon ediyor ona göre gidiyrum cünkü büyük oğlum okua gidince ev sessiz oluyor ve minikim uyuyor bende ona göre gidiyorum şuan için çok şükür sorun yok sadeve ne işime ne de eve adapde olabiliyorum çünkü tam işe konsantre oluyorum ki aaa saat gelmiş haydi işi bırak koştur koştur eve derken gene işe baya bir yoruluyorum ............
sizler ne yaptınız arkadaşlar çalışmaya başlayanlar varmı merak ediyorum
sizler ne yaptınız arkadaşlar çalışmaya başlayanlar varmı merak ediyorum