işe başlamadım ama sakatlığım izin vermiyor

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
bilenleriniz vardr kasiyerlik yapcaktım bugün gittim 9 saat ayakta duruyoruz müşteri olmasa da işde olmasa gene ayaktayız benim dizimdede çapraz bağ kopuk menisküs yırtık sakat kısacası ağır mallar taşıdık canım sağ olsa gene koymaz belki ama 5 dakka dahi oturamıyoruz eve geldim gelene kadar ağrı acıdan çok kötü oldum şimdi dizim balon gibi şişti napıcam bilmiyorum çalışmam da gerek ama dizim izin vermiyor lütfen destek olun kötü durumdayım öz annemin dahi umrunda değilim

Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Doktora gitmişsinizdir herhalde, o ne diyor bu duruma? Genelde ameliyatla çözülüyor diye biliyorum neden ameliyat düşünmüyorsunuz böyle çok zor olur sizin için?

Allah iş sahiplerine insaf merhamet versin.bu magazalar da calisanlara sabir diliyorum.

amin olduğum yerdeki doktorlar çok kötü maddi durumumuz olmadığı için daha doğrusu kimsenin umrunda olmadığım için başka şehrede gidemiyorum burdada olmaktan çok korkuyorum iyice kötürüm ederler zaten kimse bakmıyor temelli çıkışı olmayan yollara girmek istemiyorum teşekkür ederim işi de zaten para kazanıp tedavi olmak için istemiştim çok saolun

Dizine buz koy , yoksa yarin daha kötü olur ,ağrısını biliyorum geçmiş olsun, bütün gün ayakta o dizlerle çalışmanız zor ,şefler de otur dinlen demez

Dizine buz koy , yoka yarin daha kötü olur ,ağrısını biliyorum geçmiş olsun, bütün gün ayakta o dizlerle çalışmanız zor ,şefler de otur dinlenir demez
aynen öyle buz malesef yoktu sizce ne yapmayalıyım işe devam edeyimmi hergün hergün nasıl dayanırın bilmiyorum saolun

Bu iş sana uygun değil, ameliyat olsan bile uzun süre ayakta kalamazsın zaten.Daha insani şartlarda bir iş bulman gerek. Annenin umurunda olmayabilir ama ilerleyen yıllarda acısı fena çıkıyor, bir de üzerine ayakta durmaktan dolayı varis oluşacaktır.Umarım aradığın şartlarda bir iş bulabilirsin.

aynen öyle buz malesef yoktu sizce ne yapmayalıyım işe devam edeyimmi hergün hergün nasıl dayanırın bilmiyorum saolun

Buzluga bak canım ,annen mutlaka birşeyler koyyordur ,ince bir bez sar koy üzerine ,soğuk etkisi giderse değiştir,uzan dizine koy bantlar kopmuş ,çalışman biraz zor gibi dizini dinlendirmen lazım 3,5 kilodan fazla kaldırmak iyi değil doktorada git , acil şifalar diliyorum

inşallah saolun

saolun teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…