işe girme formülü ?

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
kızlar işe girebilmek sadece kendini sevdirmekten mi? geçiyor.Ben her ortamda sevrirebililrm ,severler de tabiki saygıda kusur etme..Hal hatır sorarım. Tabi bunlar stajda yaşadıklarım...hep severler de...keşke bizimle çalışsan derler imkan olsa ama bir netice alamadım.

Peki kendini sevdirmek , çalışkan olmak ,başarılı olmak ,uyumlu olmaktan öte ne olabiliilr.?????? Benden sonra mezun olup ben staj yaparken nasıl başka biri girebilir referans var tabi de...

bence formül=torpil demek
herkes torpille giriyor benim çevremde oh valla,ben kaldım torpilim yok
:47:

torpililni kendini yaratmak nasıl olyor ki...bizde afedersiniz mal gib durmuyoruz , seviyoruz ,sayıyoruz aynı şartlar altında başka birinin işe girmesi bilnmeyen gerçekler mi var ????
parayla satın alınan bişey değil sonuçta delirmek üzereyim.....

canım şöyle düşün torpil diyoruz da senin bir şirketin var diyelim sen bu şirkete önce eşini dostunu mu alırsın ( tabi ki eğitimli olmak şartıyla) yoksa dışarıdan bir yabancıyı mı alırsın ? çok kurumsal olmayan şirketlerde yani yerli sermaya genelde eşi dostu alıyor malesef durum böyle.

formulu varmıdır bilmem ama üni. 1. sınıftan beri çalışıyorum gündüz iş gece okul şu an 27 yaşımdayım 10 yıldır çalışıyorum bana göre formul çalışkan olmaktan geçiyor. Hiçbir zaman ay benim işim değil yapmıyım yada üzerime yapışır yada bunu da ben mi yapıcam demedim, hiçbir işi küçümsemedim şu an 3. işyerimde çalışıyorum eski patronlarımla hala görüşürüz ararlar bende ararım sık sık ziyarete giderim . Ne zaman başım sıkışsa hemen çağırırlar . İşin özü iyi niyet va çalışmaktan geçiyor o sayede referansların da güçlü oluyor insanlar sana güveniyor ve bir yere önermekte sakınca görmüyorlar...dediğim gibi hiçbir işii küçümseeme derim zamanla meyvelerini topluyorsun şu anda piyasa fiyatlarının çok üzerinde bir fiyatla çalışıyorum altıma arabayıda verdiler sıkışsam yardımcıda oluyorlar ama bunlar içinde çok çaba sarffettim 17 yaşımdan beri

Back
X