Sus seni de şikayet eder sonrabencede ishalin nedeni su değil , ankarada yaşamıyorum ayrıca yemekle sebzeleri yıkama dahil hepsinde damacana suyu kullanıyorum komşularım da aynı şekilde ama bütün site ishal ..
şikayet edeceği bir durum yok . ben melih gökçeke katıldım gerçekten son günlerdeki ishal salgının nedeni su değil .. farklı şehirlerde ama aynı zaman dilimlerinde bir çok kişi ishal oldu .. hatta direk suyunu dağdan kayaların arasından getiren arkadaşım bileSus seni de şikayet eder sonra
bilinen bir marka yanlız , öyle abıdık gubıdık damacana markaları değil en azından bizim ki öyle ve hepimiz aynı marka kullanmıyoruz , herkesin aldığı marka ve yer farklı .. aynı markayı alıyor olsaydık evet söyledikleriniz de haklı olabilirsiniz diyecektim ama herkes farklı bir markayı tercih ediyor.Şikayet edeceğini söylüyor ama kendileri pet şişedeki hazır suyla poz vermiş.
Niye kasten yapıyorlar iddiasında bulunuyor ki, barajlardaki sular azaldı, kalan suya mikrop karışması çok normal birşey, şikayet edeceğim diyeceğine suyu ilaçlasınlar, analiz etsinler.
Bu kadar sıcak havada hava bile mikrop üretecek hale gelmişken az kalan suda mikrop üremesi kadar doğal ne olabilir ki?
bankiz,
sizin sitedekilerde sudan hasta olmuş olabilir çünkü her hazır su sağlıklı su demek değildir, nerden dolduruyorlar, suyun analizi yapılmış mı? Damacanalarda mikrop ürüyor, yeterince strelize ediliyorlar mı? Denemek için başka bir marka sudan 5 litrelik damacanayla alıp için, rahatsızlığınız geçerse sudandır çünkü yıllar önce benim kızımda ishal oldu, neden oldu acaba derken bizle aynı suyu alan kişilerinde hastalandığını öğrendim, suyu değiştirdim sorun çözüldü, meğer bizim sucu, su dolum fabrikasından aldığı suyun yanısıra damacanalara mahalle arasında bulduğu bir çeşmeden su doldurup duruyormuş, fabrikadan dolanlardan çok kar edemiyordu herhalde, mahalle arasındaki ücretsiz çeşmeden doldurduklarından kazandıkları komple cebine kalıyordu, haliyle o damacanalar fabrikada strelize edilemiyordu, çeşmeden aldığı su temiz olsa bile damacanalar sağlıksızdı, hazır su diye de güvenmemek lazım.
şikayet edeceği bir durum yok . ben melih gökçeke katıldım gerçekten son günlerdeki ishal salgının nedeni su değil .. farklı şehirlerde ama aynı zaman dilimlerinde bir çok kişi ishal oldu .. hatta direk suyunu dağdan kayaların arasından getiren arkadaşım bile
kapalı su içtiğine dikkat etmemiştim
ne alakası var ya ışıdle felan . havadan da mikrop kapabilyoruz bilmiyorum biliyormusunuzPeki nedeni ne o zaman? IŞİD'a operasyona destek vermedik diye biyolojik silah saldırısına mı uğruyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?