asgari de pek düşükmüş canım bence de bırakabilirsin o zaman kaybedecek çok bir şeyin yok. en azından öğretmen maaşı asgariyi katlar hayat boyu güvencen olur.
ama bu sefer kafanı çok iyi odakla ve kimsenin bunu bozmasına izin verme. seni kendime benzetiyorum şartlarımız benziyor. ben herkesi boşverip sadece sınava asıldım şu an gecem gündüzüm ders oldu. eğer sevgilin varsa onu aileni takarsan başa dönersin.
bak ben dün ailemle kavga ettim, bugün deli gibi çalışıyordum annem hasta oldum ayağına benim vaktimi çalmaya çalıştı ama oralı olmadım yine geldim dersimin başına. eğer ailenin manipülasyon paternlerini kafanda çözdüysen (neler onları tetikliyor, neden kavgalar çıkıyor) bilirsen ve onlara izin vermezsen moralini bozmazsan yaparsın
örnek vereyim ablam beni ne zaman görse kavga çıkarır. bu sene öğlenci. ben ondan önce kalkıp kahvaltı edip yok oluyorum etraftan o okuldayken öğlen yiyorum akşam da odamda yiyorum onun dışında da laf atsa da suratına bakmıyorum sallamıyorum moralimi bozmuyorum.
inş tecrübelerimden sana yardımcı olabilmişimdir eğer bi sorun olursa sor ya da mesaj at. eşekten düşeni anca eşekten düşen anlar. ne yaşadığını biliyorum.