• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IŞİD'den Erdoğan'a ölüm fetvası

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
IŞİD'den Erdoğan'a ölüm fetvası
IŞİD, Türkiye koalisyona destek verdiği ve IŞİD mevzilerini vurduğu için ‘mürted’ ilan ettiği Erdoğan’ın ölüm cezasına çarptırıldığını açıkladı.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/357307/ISiD_den_Erdogan_a_olum_fetvasi.html

Yayınlanma tarihi: 01 Eylül 2015 Salı

IŞİD’e yakın sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkında bir fetva yayımlandı. Koalisyona verdiği destek ve Türk jetlerinin IŞİD mevzilerini vurması gerekçe gösterilerek ‘mürted’ ilan edilen Erdoğan’ın ölüm cezasına çarptırıldığı açıklandı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan fetvada, ‘Nusayri ve Yahudi kâfirlerle birlikte hareket ediyor’ denilerek suçlanan Erdoğan’ın, Müslüman kanı döktüğü ifade ediliyor.

Erdoğan’ın tövbe edip, ABD öncülüğündeki koalisyona verdiği desteği kesmesi halinde hakkında verilen ölüm cezasının kalkacağı belirtildi. ‘İslam Devleti’ni tehdit eden her ülke ve orduyla savaşacaklarını ifade eden IŞİD, Türk halkını tehdit etmekten de geri durmadı. Fetvada, ağırlıklı olarak İslam tarihinden ve hadislerden örnekler verildi.

isid-erdogan.jpg

Ne oluyor ya? Bu nedir hepten muz cumhuriyetine döndük. Önüne geçen Türkiye'ye bulaşıyor, menfi çıkar talep ediyor, bölüyor, parçalıyor. Yeter be yeter, IŞİD kim ki Türkiye'yi tehdit edebilir.

Erdoğan'ı sevmesem de IŞİD TC C.başkanını tehdit edecek ya da hakkında ölüm emri çıkarak bir oluşum olamaz, bildiğin teröristtir bunlar. Müslüman olmaları muhtemel bile olamaz, müslümanlık kim bunlar kim? Rabbim tüm teröristlerin sonunu getirip helak etsin. Allah bin belalarını versin, cayır cayır yanarak gebersinler...

bi başka haberde türkiye işide yardım ediyo diyor. işid yardımlarımı beğenmedi, iki haberden biri asparagasmı?
vallaha ben anlamadım bu işten.

bi başka haberde türkiye işide yardım ediyo diyor. işid yardımlarımı beğenmedi, iki haberden biri asparagasmı?
vallaha ben anlamadım bu işten.

Zamannda edildiği bir gerçek. Hala yardım edilidiğini sanmıyorum. Çünkü IŞİD artık Esad'a karşı bir tehdit olmaktan çıktı, tüm dünyaya tehdit haline geldi. Küçük bir yılanken kafası ezilmek yerine besleyip besleyip kobra yapıldığı doğrudur...

Bu da besle kargayı oysun gözünü sözüne bir örnektir..

zaten bu işler de bu kadar kolaydı,sen kalk koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN cumhurbaşkanı hakkında fetva ver,işte bunlar hep aç tavuğun kendini darı ambarında saymasından...

işidmiş pehhh bunlar iyice gemiyi azıya aldı

rte yi zerre sevmem ama işid kadar vahşi vicdansız kimse olamaz

Fetva değil ki bu eceline Susamış Köpeğin son çırpınışları :)
Işıd in Bu yaptığı

Sadece erdoğanı değil bizleri de tehdit etmişler bunların kökü en kısa zamanda kurutulmalı
Aynen öyle, ki arkadaşların yorumlarına katılıyorum, sevilir sevilmez o başka mevzu ama kalkıpta TC Cumhurbaşkanı'nı tehdit etmek öyle dini Hükümleri uyguluyorum deyipte inançla zerre alakası olmayan bir terör grubunun harcı değil, orda bir dursunlar bakalım, ordumuzu, halkımızı da tehdit edemezler, rahmetli Erbakan'ın tabiriyle: hadisinler ordan gulu gulu dansçıları:KK62:

Back
X