IŞİD’den katliam: 700 ölü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42.806
Puanlar
898
IŞİD'in Suriye'nin doğusundaki Deyr ez-Zor eyaletinde el-Şeytaat aşiretine mensup 700 kişiyi öldürdüğü belirtiliyor.
Sitene Ekle

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü Kuzey Irak'ta peşmerge; Suriye'deyse muhalifler ve Suriye ordusuyla savaşıyor.

IŞİD'in Suriye'nin doğusunda el-Şeytaat aşiretine mensup 700 kişiyi öldürdüğü belirtiliyor.

El-Şeytaat aşiretine üye 700 kişinin 2 hafta içerisinde infaz edildiği yönünde bilgiler geliyor.

Deyr ez-Zor eyaletinde etkili olan aşiretin bir süredir IŞİD'le savaştığı biliniyor. milliyet

Aman Allah ' ım 700 kişi mi ?
Gözünü kan bürümüş ışidi artık birileri durdursa , yetmedi mi bunca zalimlik daha ne kadar devam edecek böyle...

Aman Allah ' ım 700 kişi mi ?
Gözünü kan bürümüş ışidi artık birileri durdursa , yetmedi mi bunca zalimlik daha ne kadar devam edecek böyle...
Birilerinin çıkarlarına hizmet ettiği sürece durdurulacağını sanmıyorum.

Birilerinin çıkarlarına hizmet ettiği sürece durdurulacağını sanmıyorum.

Eninde sonunda yok olacaklarına inanıyorum tek duam o zamanın bir an evvel gelmesi , bir an evvel güçlü birilerinin de çıkarlarına ters düşmesi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…