IŞİD'in Çeçen komutanı intikam yemini etti!

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.077
498
47
IŞİD'in Çeçen komutanı intikam yemini etti!
117275.jpg

IŞİD'in Çeçen asıllı komutanı Ömer el Şişani yeni hedeflerinin Rusya olduğunu söyledi.
Ana Sayfa» Güncel
1x1.gif
1x1.gif

11.10.2014 15:14
seg

Çeçen komutan Gürcistan'da yaşayan babası Timur Batıraşvili'ye mesaj gönderdi. Şişani, "Irak ve Suriye'de amacımıza ulaştıktan sonra sıradaki hedef Rusya olacak. Baba üzülme, geleceğim ve Ruslara günlerinin göstereceğim. Emrimde binlerce kişi var ve bunlara yenileri eklenecek. Ruslardan intikamımızı alacağız" diyor.
KOALİSYON VURMAYA DEVAM EDİYOR
Öte yandan ABD liderliğindeki koalisyon güçlerinin Suriye'de IŞİD'e karşı hava operasyonları devam ediyor. Dün düzenlenen hava operasyonlarında, 7'si Kobani'de olmak üzere IŞİD'e ait 9 hedefin vurulduğu belirtildi.
MEVZİLER İMHA EDİLDİ
Hava operasyonlarında IŞİD'e ait 2 eğitim kampının da bombalandığı açıklandı. Jetlerin bombalaması sonucu Kobani'de IŞİD'e ait bazı mevziler imha edildi ve 33 militan hayatını kaybetti.
KOBANİ'NİN YÜZDE 40'I IŞİD'İN ELİNDE
IŞİD militanları
ile YPG militanlarının sokak çatışmasının devam ettiği Kobani'de IŞİD'in ilerlemesi devam ediyor. Kobani'nin yüzde 40'ının IŞİD'in eline geçtiği bildiriliyor.http://www.sansursuzhaber.com/isidin-cecen-komutani-intikam-yemini-etti-429133h.htm

koskoca Rusya ile bu işıd belası başa çıkabilirmi:KK64:

Cryptic çıkamaz. : ) En fazla intihar bombacılarıyla kendi çapında moral bozar.

Bu komutan mıymış:KK57:Bildiğin caminin çay ocağında oturup ezan saatini bekleyen abiler gibi duruyor.

Işid'e komutan olduğunu sanmıyorum, gerçek komutanların fotolarını koysunlar hani şu dövmeli kas yapmış kafasında maskeyle dolaşanları.
Rusya pehh, Ruslar sert adamlar trafik kazaları bile delice, saldırı olursa neler yapabileceklerini tasavvur bile edemiyorum:KK59:

Bizimle uğraşmasınlar da kime sarıyorlarsa sarsınlar inanın umurum bile değil..

Bu komutan mıymış:KK57:Bildiğin caminin çay ocağında oturup ezan saatini bekleyen abiler gibi duruyor.

Işid'e komutan olduğunu sanmıyorum, gerçek komutanların fotolarını koysunlar hani şu dövmeli kas yapmış kafasında maskeyle dolaşanları.
Rusya pehh, Ruslar sert adamlar trafik kazaları bile delice, saldırı olursa neler yapabileceklerini tasavvur bile edemiyorum:KK59:
sakallarını yolmak lazım:KK4:

Cryptic çıkamaz. : ) En fazla intihar bombacılarıyla kendi çapında moral bozar.
çinde rusyanın yanında esadı devirmek hayal gibi olan komaneyemi oldu bu arada..

koskoca Rusya ile bu işıd belası başa çıkabilirmi:KK64:
Bu gayrinizami harp. Her iki tarafta zarar görür.
Bir Çeçen'in Işid saflarında ye alması çok üzücü. Ama Rusya'da sütten çıkmış kaşık değil. Döktüğü Çeçen kanlarını biz unutmadık, unutamayız.

Bu gayrinizami harp. Her iki tarafta zarar görür.
Bir Çeçen'in Işid saflarında ye alması çok üzücü. Ama Rusya'da sütten çıkmış kaşık değil. Döktüğü Çeçen kanlarını biz unutmadık, unutamayız.
arada hiç bir bilgisi olmayan masum halkın kanı dökülüyor ya o üzücü Gülay..kabus gibi..

Bu is-it denen it sürüsüne en cok cecenler katilmis.bu cecenleri anlamak mumkun degil yillarca katledildiler vahsice.simdi nasil niye katliam yapabiliyorlar bilincaltlarina canilik islemis demek bunlarin

Bu is-it denen it sürüsüne en cok cecenler katilmis.bu cecenleri anlamak mumkun degil yillarca katledildiler vahsice.simdi nasil niye katliam yapabiliyorlar bilincaltlarina canilik islemis demek bunlarin
Hesapları Işid'den destek alıp Ruslarla savaşmak olabilir. Ama mazlum Suriye ve Irak halkları Çeçenlere bir kötülük yapmadı ki. Hatta Rusya ile Çeçenler savaşırken Çeçenler için Allah'a dua ettiler. Geçekten yazık.

Hesapları Işid'den destek alıp Ruslarla savaşmak olabilir. Ama mazlum Suriye ve Irak halkları Çeçenlere bir kötülük yapmadı ki. Hatta Rusya ile Çeçenler savaşırken Çeçenler için Allah'a dua ettiler. Geçekten yazık.
koskoca rusya,hitler bile yenemedi 30 bin kişilik işid nasıl yenecekki..bence çeçenlerin dışındaki işıde katılanlar paralı..5 bin alıyorlarmış ayda katılanlar arık dolarmıdır bilmiyorum..para için adam kesecek nerde varsa onlar katılıp gidiyor..
birde face book dan gözlemlediğim bu pkk yandaşları sanki eğtimsiz gibi..bu kadar eğtimsiz insanı her yere çekebilirki kötü niyetliler..çok kötü çok...farklı çözümler olabilirdi 40 senedir..

koskoca rusya,hitler bile yenemedi 30 bin kişilik işid nasıl yenecekki..bence çeçenlerin dışındaki işıde katılanlar paralı..5 bin alıyorlarmış ayda katılanlar arık dolarmıdır bilmiyorum..para için adam kesecek nerde varsa onlar katılıp gidiyor..
birde face book dan gözlemlediğim bu pkk yandaşları sanki eğtimsiz gibi..bu kadar eğtimsiz insanı her yere çekebilirki kötü niyetliler..çok kötü çok...farklı çözümler olabilirdi 40 senedir..

Öyle reklam yapıyorlar örgüte katılımları artırmak için. Önceden PKK da militanlarına maaş veriyordu veya öyle reklam yapıyorlardı. Örgüt adama para falan vermez. Uyuşturup eyleme yollar

Back
X