sakallarını yolmak lazımBu komutan mıymışBildiğin caminin çay ocağında oturup ezan saatini bekleyen abiler gibi duruyor.
Işid'e komutan olduğunu sanmıyorum, gerçek komutanların fotolarını koysunlar hani şu dövmeli kas yapmış kafasında maskeyle dolaşanları.
Rusya pehh, Ruslar sert adamlar trafik kazaları bile delice, saldırı olursa neler yapabileceklerini tasavvur bile edemiyorum
öyle olmuyorki zincirleme gidiyor olaylarBizimle uğraşmasınlar da kime sarıyorlarsa sarsınlar inanın umurum bile değil..
çinde rusyanın yanında esadı devirmek hayal gibi olan komaneyemi oldu bu arada..Cryptic çıkamaz. : ) En fazla intihar bombacılarıyla kendi çapında moral bozar.
Ama Rusyayla baş edemezler kiöyle olmuyorki zincirleme gidiyor olaylar
Bu gayrinizami harp. Her iki tarafta zarar görür.koskoca Rusya ile bu işıd belası başa çıkabilirmi
arada hiç bir bilgisi olmayan masum halkın kanı dökülüyor ya o üzücü Gülay..kabus gibi..Bu gayrinizami harp. Her iki tarafta zarar görür.
Bir Çeçen'in Işid saflarında ye alması çok üzücü. Ama Rusya'da sütten çıkmış kaşık değil. Döktüğü Çeçen kanlarını biz unutmadık, unutamayız.
Hesapları Işid'den destek alıp Ruslarla savaşmak olabilir. Ama mazlum Suriye ve Irak halkları Çeçenlere bir kötülük yapmadı ki. Hatta Rusya ile Çeçenler savaşırken Çeçenler için Allah'a dua ettiler. Geçekten yazık.Bu is-it denen it sürüsüne en cok cecenler katilmis.bu cecenleri anlamak mumkun degil yillarca katledildiler vahsice.simdi nasil niye katliam yapabiliyorlar bilincaltlarina canilik islemis demek bunlarin
koskoca rusya,hitler bile yenemedi 30 bin kişilik işid nasıl yenecekki..bence çeçenlerin dışındaki işıde katılanlar paralı..5 bin alıyorlarmış ayda katılanlar arık dolarmıdır bilmiyorum..para için adam kesecek nerde varsa onlar katılıp gidiyor..Hesapları Işid'den destek alıp Ruslarla savaşmak olabilir. Ama mazlum Suriye ve Irak halkları Çeçenlere bir kötülük yapmadı ki. Hatta Rusya ile Çeçenler savaşırken Çeçenler için Allah'a dua ettiler. Geçekten yazık.
koskoca rusya,hitler bile yenemedi 30 bin kişilik işid nasıl yenecekki..bence çeçenlerin dışındaki işıde katılanlar paralı..5 bin alıyorlarmış ayda katılanlar arık dolarmıdır bilmiyorum..para için adam kesecek nerde varsa onlar katılıp gidiyor..
birde face book dan gözlemlediğim bu pkk yandaşları sanki eğtimsiz gibi..bu kadar eğtimsiz insanı her yere çekebilirki kötü niyetliler..çok kötü çok...farklı çözümler olabilirdi 40 senedir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?