Isigim yok :(

Zaman doğallık zamanı canım benim o estetik filan sadece uckur meraklılarının ilgisini cekiyor. Bir de o güzel burnumu kaf dağından indirsen mi ne???
Biraz halk seviyesine inersen daha rahat bulursun istediğin gibi birini.
Zira bu kibirle bu kendini beğenmişlikten işin epey zor ;)

Farkindaligin ne yazik ki cok yüksek ve o yüzden enerjin dogal bicimde akmiyor.Başkalarina cok fazla dikkat ediyorsun. Kiyaslamalar falan..fena yani. Farkindaligini azalt ve normal hayatina bak. Başkalarini izleme. Sen guzelsen tadini cikar.Bak burada bile tonla kiskanan oldu yerden yere vurdular.Senin güzel olman ve kendini begenmen beni mutlu etti.Tüm hemcinslerim mutlu olsun isterim kendiyle barişik olsun isterim ben.Kibir baska birsey.Sendeki sey kibir de degil. Yanliş etiket vuruyorlar su anda bence sana.Farkindaligini düsurmen lazim. zihnini işine gucune ve kendi alanina ver.Başkalari seni ilgilendirmesin.Onlarin negatiflerini kendine cekmis olursun.Bıraz sicakkanli gülumseyen kadini her erkek sever. Bunu deneyebilirsin mesela..sevgiyle kal.
Yuksek bir oratama gireyim ilk girdigim an farkedeeim kim kiminle flort ediyor kim kime gicik?

Ya once bana geliyorlar zaten onda bir sorun yok.ama sonra beb onlari reddwdince gidip o kadina asik oluyorlar ben de sinir oluyorum.

Reddettiğiniz insanın başkasına aşık olmasına sinir olmayı bırakmanız gerek :) muhtemelen kendinizi çok şahane gördüğünüz için herkes size aşık olsun istiyorsunuz, sıradan olmadığınızı düşündüğünüz için herkes tarafından özel hissettirilmek istiyorsunuz, ama öyle bir dünya yok:) kendinize odaklanın, başkalarının size olan ilgisine değil. İç ışığınızı o sağlar.

Guzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
Benden cok daha vasat insanlara bakiyorum benim hoslandigim adamlar etrafinda pervane.kadina bakiyom ben de olurdum erkek olsam.isve cilve eda...bakislar delici falan.kiyafeti berbat olsa da bacaklari yamuk burnu yamuk da olsa kadinin isigi var.
Bu is8k nasil elde edilir:halay:isigi olan hanimlar benim isigim niye sönùk:KK14:sevildikce mi yanar o isik?gozlerimin feri yok guzellikle alakasi yok bunun.asik olunacak kadin nasil olunuyor?biri el atsin bana
erkekler silikon meme yapay burundan hiç oşlanmaz biliyor musun
benım burnum kemıklıdır mesela
eşim hep çok seksi oldugunu soyler

yapay burundan erkekler korkuyor aynı sekılde hıcbır erkek sılıkon memeyı de avuclamak ıstemez bence
neden bu komplekssss

ha bu arada her sarışın ve yeşil gözlü olan kadının beğenilmesi mi gerekiyor
bazen arkadan bakıyoruz hatunda süper saç var sapsarı ama yüzünü dönünce kaçasın geliyor
:)

Ya etrafimdaki insanlar da bunu soyluyorlar.mesela bir is alinacak is yemegi var degil mi ihale vs oraya beni gotururler hem gorsellikten hem de iyi konusurum.
ne üzücü ülkemizde bir kadının dış görünüşüne bakılarak ihale alınıyor
yazıklar olsun.
beyin dısardan sergillenmıyor oysaki

ben de seninle aynı hisler içerisindeyim kendimle ilgili.Işık değil de biraz şans gibi bakıyorum bu duruma.
Millet de atmış tutmuş, erkekler hiç hoşlanmaz estetik burundan silikondan fln. İnanılmaz iyi biliyolar zaten her şeyi:)
Bu biraz senin ilgi alanınla alakalı sen burda ahkam kesen arkadaşlarımızın sevgilileriyle eşleriyle fln ilgilenmezsin muhtemelen.

Simdi ovuyor diyeceksin de ben cok iyi giyinirim.bunu heekes soyler.victoria becham gibi giyinirim
çok enteresansın cidden ya
iyi giyinsen ne olacak ki
memen takma ,burnun yapay
birim uzmanısın ama aykırı gıyınırım dıyorsun
40 yasında olan birine mümkğnse ona da kimse bakmasın diyorsun
40 yaş ölsün mü
valla evliyim , 38 yasındayım guzel gıyınsem az makyaj yapsam bır bakan bırdaha bakar
boyum 1,60 ,kılom 55 di
sacım da sarı değil gozum de kahverengi.

kendini bu kadar önemseme bence
güzelim diye beni ihalelere götürüyorlar demişsin ya
ben bunun farkında olsam o işten ayrılırım ne münasebet..........

buyuk ihtimal sizden vasat bir insanim ama dogalim. kendimi seviyorum. bi bakan bidaha bakmaz bana zaten evliyim bakmasin da :) ama isigim var. dostlarim var onlarla paylastigim anilarim gunlerim var.

Estetiğe asla karşı değilim ama siz kendinizden memnun değilsiniz ki başkası sizinle ilgilensin. O kadar operasyon geçirmişsiniz, kendinizi iyi hissetmeniz gerekirken hala bir falso arıyorsunuz ve bulmuşsunuz ışık! Kendinizi sevmekle başlayın önce.

Back
X