• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsiliğe Çaresi Olan Var mı?

Minuscule9

Annesinin minik kuzusu!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
517
0
66
Trabzon
merhaba kızlar 20 aylık oğlum var sıcaklardan dolayı heryeri isilik günde 2-3 kez banyo yapıyor devamlı pudralıyorum ama geçmiyor isilikleri heryeri kıpkırmızı :50: bir önerisi olan var mı isilik için?

kesinlikle pudra kullanma canım benimde yavrum 3 yaşında ve bebekliğinden beri hep bu sorunu yaşadım dr.um ısrarla hiç bir şey kullanmamı önerirdi hala öyle( ki güvendiğim inandığım bir dr.) yapabileceğin su havuzu yapıp içine sokman erken erken.ter üzerinde kurumayacak kurursa işte isilik oluyor.çok geçmiş olsun cnm.

kesinlikle pudra kullanma canım benimde yavrum 3 yaşında ve bebekliğinden beri hep bu sorunu yaşadım dr.um ısrarla hiç bir şey kullanmamı önerirdi hala öyle( ki güvendiğim inandığım bir dr.) yapabileceğin su havuzu yapıp içine sokman erken erken.ter üzerinde kurumayacak kurursa işte isilik oluyor.çok geçmiş olsun cnm.

Canım dediğinden beri pudra sürmüyorum ama bir değişiklik yok malesef banyoyuda çoğalttım. Çok terliyor devamlı vıcık vıcık terlemesine bir çare bulmam lazım sanırım.
deniz suyu iyi geliyor diye biliyorum....

Canım deniz suyu gerçekten iyi gelir ama öyle bir bu sene imkanımız yok

benim bildiğim bol bol banyo

Banyoyu bol yapıyor ama teri engelleyemiyorum canım terlemese isilik olmayacak ama yerinde durmuyor ki velet :)

sakın pudra kullanma canım.o daha çok pişiriyor. ben bi krem kullanıyorum o çok da güzel etkisini gösterio. tabi her gün yıkaman da gerekiyor fakat nemli kalmasın banyodan sonra iyice kurula bebişini.....

ne zordur şu isilik.Benim oğlumda çok olmaz ama arada bir olsada sadece zeytinyağı sürüyorum.çok hafifletti ve rahattlattı.

geçen yaz ben ne çektim bu islikten.. kızım 15 aylıktı.. heryeri kıpkırmızıydı:(3 tane cilt dr una götrüdük iannamdık isilik dedi 3 de ama görsenzi heryeri tamamen kıpkırmızıydı:(mahvolmuştu kuzum.. birgün dışarda gezerken bri teyze gördk..dedi bana kaya tuzunu al banyo ederken son durulamsını bu tuzlu suyla yap.iyi gerliyor dedi.. bende yaptım zaten günde 3 kez banyo yapıordu.. ondan sonra resmen söndü islikler.. tecrübeyle sabititlr.. hala evimde var kaya tuzu bu yılda olursa dye bulunduruyorum.. son durularken bir avuç tuzu at 2 maraba suya erisin durula öyle bırak.. tuzlu kalsın acayip etksi var.. şimdiden geçmiş olsun..

geçen yaz ben ne çektim bu islikten.. kızım 15 aylıktı.. heryeri kıpkırmızıydı:(3 tane cilt dr una götrüdük iannamdık isilik dedi 3 de ama görsenzi heryeri tamamen kıpkırmızıydı:(mahvolmuştu kuzum.. birgün dışarda gezerken bri teyze gördk..dedi bana kaya tuzunu al banyo ederken son durulamsını bu tuzlu suyla yap.iyi gerliyor dedi.. bende yaptım zaten günde 3 kez banyo yapıordu.. ondan sonra resmen söndü islikler.. tecrübeyle sabititlr.. hala evimde var kaya tuzu bu yılda olursa dye bulunduruyorum.. son durularken bir avuç tuzu at 2 maraba suya erisin durula öyle bırak.. tuzlu kalsın acayip etksi var.. şimdiden geçmiş olsun..

BENİM OĞLUMDADA VAR TUZLU SU YAKMAZMI CİLDİNİ YAA E:emir_bebek:MİNMİSİNİZ...:nazar:

ovadril diye bi losyon kullandım canım çok iyi geldi yokoldular resmen, doktoruna yada eczacıya sorup kullanabilirsin, çocugunun yaşına göre yani,

kızım da 4 aylıkken isilik olmuştu o ilk sıcaklarda
mustela'nın pişik kremini sürdüm yatarken sabah kalktıgımızda geçmişti
doğru mu yaptim bilmiyorum ama benim çözümüm o olmuştu

benim kizimda da sicaklardan dolayi isiligi vardi..doktor terletme, klimaya alistir dedi. klimayi 25 dereceye ayarlayip , oda kapilarini acik birakiyorum. isilikler gecti fakat cildi kuru oldu. her banyo sonrasi nemlendirici kullanmama ragmen yuzu ve kollari pitir pitir.oneriniz var mi?

Back
X