- Konu Sahibi Minuscule9
merhaba kızlar 20 aylık oğlum var sıcaklardan dolayı heryeri isilik günde 2-3 kez banyo yapıyor devamlı pudralıyorum ama geçmiyor isilikleri heryeri kıpkırmızı
bir önerisi olan var mı isilik için?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle pudra kullanma canım benimde yavrum 3 yaşında ve bebekliğinden beri hep bu sorunu yaşadım dr.um ısrarla hiç bir şey kullanmamı önerirdi hala öyle( ki güvendiğim inandığım bir dr.) yapabileceğin su havuzu yapıp içine sokman erken erken.ter üzerinde kurumayacak kurursa işte isilik oluyor.çok geçmiş olsun cnm.
deniz suyu iyi geliyor diye biliyorum....
benim bildiğim bol bol banyo
gül suyu dök canım isilik olan yerlerine iyi geliyor. Tecrübeyle sabit.
geçen yaz ben ne çektim bu islikten.. kızım 15 aylıktı.. heryeri kıpkırmızıydı3 tane cilt dr una götrüdük iannamdık isilik dedi 3 de ama görsenzi heryeri tamamen kıpkırmızıydı
mahvolmuştu kuzum.. birgün dışarda gezerken bri teyze gördk..dedi bana kaya tuzunu al banyo ederken son durulamsını bu tuzlu suyla yap.iyi gerliyor dedi.. bende yaptım zaten günde 3 kez banyo yapıordu.. ondan sonra resmen söndü islikler.. tecrübeyle sabititlr.. hala evimde var kaya tuzu bu yılda olursa dye bulunduruyorum.. son durularken bir avuç tuzu at 2 maraba suya erisin durula öyle bırak.. tuzlu kalsın acayip etksi var.. şimdiden geçmiş olsun..
benim oğlumdada var tuzlu su yakmazmı cildini yaa eminmisiniz...
![]()