Saç Rengi ve Saç Boyama ışıltı..

svlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
539
74
73
35
ilk defa saçım bir işlem görecek bu yüzden çok zarar vermek istemiyorum
$jhgfd.webp $rtg.webp $ygfhfg.webp
kat yok saçımda hiç;düz kesim. Balyaj dalgalı saçlarda güzel duruyor ben hep düz kullanıyorum ve kat olmadığı için de çok hoş duracağını zannetmiyorum. ışıltı daha mantılı gibi geldi bana siz ne dersiniz yorumlarınız nedir?
Şöyle bir şey buldum şimdi;

$34469.webp
"Küllü kahve en doğal saç renklerinden. Katie Holmes'un, uzun saçlarına, seyrek olarak atılmış gölgeler, elegan bir görünüm veriyor. Tabii, bu gölgelerin alımlı durması, saç boyu ve saç koyuluğuyla da çok alakalı.

Eğer minyon bir kadınsanız, saç uzunluğunuz önemli, yüzünüzü ve vücudunuzu kapayan saçlardan kaçınmanızı öneririz. "
---------------------------------------
yardım nollluuurr:39:
(son fotoğrafta simsiyah çıkmış bu arada öyle değiill :)

Son düzenleme:
Boyadan ve boyamadan pek anlamam ama bence ilk kez boyayacaksan ombre veya ışıltı çok mantıklı :) Ben ilk boyarken hata ettim tüm boyadım pişman oldum açıkcası. Ama fotograftaki saç da bana cok soluk yetersiz geldi, bi değişim var gibi gelmedi. nette düz saçlar için çok güzel balyajlarda var bi bak derim :)
:21:

Boyadan ve boyamadan pek anlamam ama bence ilk kez boyayacaksan ombre veya ışıltı çok mantıklı :) Ben ilk boyarken hata ettim tüm boyadım pişman oldum açıkcası. Ama fotograftaki saç da bana cok soluk yetersiz geldi, bi değişim var gibi gelmedi. nette düz saçlar için çok güzel balyajlarda var bi bak derim :)
:21:
diğer baktıklarıma göre banada soluk geldi :) bi bakayım da hepsini saçımda hayal edince çirkin olacakmış hissine kapılıyorum :53:

Back
X