Saç Rengi ve Saç Boyama Işıltılarım.. (resimli)

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.794
373
Selamlar herkese, bundan birkaç gün önce ne zmandır istediğm şeyi yaptm ve koyu kumral saçlarımın uçlarına biraz da yazın gelmesinden dolayı rahat etmek için ışıltı attırdm. Çok doğal ve belli belirsiz olmalarını istemştim ve sadece uçlarda... o yüzden çok yoğun bi görüntü yok gördüğünüz gibi..

Sizce biraz daha üzerine bal rengi attırsammı yoksa bu doğallığı koruyayımmı? ha bir de ilk yapıldığnda koyunun üzerine bana çok açık gibi geldiğinden dolayı cila işlemi de oldu dolayısıyla birazcık koyulaştı ışıtılar. Ama şimdi güneş deniz derken açılcak nasılsa bilmiyorum daha fazla açtırsammı yoksa kendiliğnden açılırmı zamanla dersiniz? :26:

Kusurabakmayn bi de yüzüm belli olmasn diye fazla kesmş olabilirm ama renk anlaşılabilir sanırım... yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Bence bırak güneşte kendiliğinden açılsın :)

Boyayla sürekli uğraşmak gerekecek, akar rengi bozulur dipler gelir vs. Ama Belki ombre düşünebilirsin dip derdi yok

Bence bırak güneşte kendiliğinden açılsın :)

Boyayla sürekli uğraşmak gerekecek, akar rengi bozulur dipler gelir vs. Ama Belki ombre düşünebilirsin dip derdi yok

Evet haklısın. Benim merak ettiğim açıldıkça güzelleşirmi yoksa garip bir renk mi olur acaba? önceden cilayla koyulaştı çnkü gerçi hemen aktı denizden güneşten.. eğer açıldıkça daha natural duracaksa sorun yok tabii..

Açıldıkça anlarsın, ama genelen kendi tonunda açıldığından güneşte açılan saç çok abes durmuyor aşırı esmer değilsen. Beğenmezsen de kendi rengine boyarsın

Son düzenleyen: Moderatör:
canım pek öyle matah bişey göremedim ben belki saçın düz olsa daha çok belirgin olurdu, yani ha eski hali ha bu farketmemiş farkettiyse bile öyle yaptırılacak kadar güzel olmamış, bence saçının rengini değiştir farklılık istiyorsan..

Açıldıkça anlarsın, ama genelen kendi tonunda açıldığından güneşte açılan saç çok abes durmuyor aşırı esmer değilsen. Beğenmezsen de kendi rengine boyarsın

aşırı esmer değilm buğday tenliym ama yandığm için bronzum şuan tabiki.. aynen açılma durumuna göre bakıcam. Beğenmezsem gene koyu kumrala boyarm kendi rengine...

Ya dediğm gibi ilk yapldğnda bariz belirgindi, açık bal rengiydi... ciladan dolayı koyulaştı böyle oldu ama tabiki daha naturalleşti aksi takdirde böyle doğal bir görünüm olmazdı. Açılmasını beklicem sanırım zamanla cila aktıkça eski belirgin haline dönücek büyük ihtimalle diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
bence arttırabilirsin bu şekilde pek belli olmuyor cunku dediğin gibi belli belirsiz şuan da kötü değil saçına yakışmıs ama arttırırsan daha hoş gözükecektir.

Bence güzel olmuş güneşten açılmış gibi doğal ve hoş duruyor güle güle kullan :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
teşekkür ederim beğenenlere... :)

duruma göre bakıcam daha fazla attırmama eğer açılırsa gerek kalmaz gibime geliyor. Ki günden güne açılmakta..

Şmdi benim korktuğum açılırsa kötü bir renk olrmu kusmuş gibi? yoksa daha da mı güzelleşir doğallaşır? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…