- Konu Sahibi minikanne2
mrh ben kızımın adını degıştirmek istiyorum kızım 9aylık degıştirmem mümkünmü.adi masal mahkeme degistirmeyi kabul edermi sizce yardimci olursaniz çok sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrh ben kızımın adını degıştirmek istiyorum kızım 9aylık degıştirmem mümkünmü.adi masal mahkeme degistirmeyi kabul edermi sizce yardimci olursaniz çok sevinirim
Bende çok merak ediyorum bunu. Çünkü biz de düşünüyoruz ama kzımız 4aylık henüz.
İsim değişikliği davası için avukat tutmanıza gerek yok. ancak mahkeme geçerli ve inandırıcı bir sebep aramaktadır. Örneğin konulan ismin bir anlamı olmaması, kötü bir anlamı olması, telaffuzunun zor olması, etraftaki insanların isim hakkındaki olumsuz düşünceleri, dalga geçilmesi vs..
Çocuklar için arkadaşları arasında problem olması, kendisinin küçük düşürücü şakalara maruz kalması geçerli oluyor ama söz konusu bebek olunca hakimi nasıl ikna edebilirsiniz bilemiyorum. Detaylı bir şekilde düşünüp tüm gerekçelerinizi yazmanızı tavsiye ederim. Aile büyüklerinden isme yönelik baskı yapılması da belki kabul görebilir.
avukat falan mi tutmam gerekiyo yoksa.öle çok ugraştiriolarsa degiştirmem bide çok masrafli olur
Selam cnm ayni sorun bende var çocukluk hayalimdir kizin olursa Elif olacak.. Gördüğün gibi kullsnici adim bile elif kii hamile bile degildim kayt olurken senelerin takintisi elif ismine zaafim var... Gel gelelim kizim oldu fakst kayınvalide min vefati girdi araya ve aile büyükleri Gülay olsun dedi Esim gidip Gülay yazdirdi ben lohusaydimim daha o günden beri bunun büyük sikintisi var herşeyi arastirdim degistiricem ismini 1 yasinds bebehim. Ve ben asliye hukuk mahkemesine dilekçe vermekle basliyor herşey... Sizi cagiracaklar en önemli şey geçerli sebebi ve iki şahit... Vs benmrh ben kızımın adını degıştirmek istiyorum kızım 9aylık degıştirmem mümkünmü.adi masal mahkeme degistirmeyi kabul edermi sizce yardimci olursaniz çok sevinirim
Çok teşekkürler.İsim değişikliği ve bir çok işlem için yasal düzenleme yapılacak. Artık bu işlemleri mahkemeye gitmeden doğrudan nufüs müdürlüklerinden yapmak mümkün olacak. Bu nedenle yasanın çıkmasını beklemenizi öneririm.
İyi günler dilerim.