İsim değiştiren var mı ?

isim değiştirmedim ama eklettim buradan yazayım sorunuz nedir?

Rahmetli babam adımı Talia koymuş. Annem Rabia koymuş. Anlaşamayıp en sonunda annem kimliğe Rabia koydurtmuş. Babam hep Talia dedi. Arkadaşlarıma da Talia dedirttim. Rabia ve Talia benzer ve arapça kökenli iki isim.
Ayrıca gerçek adım sonuçta Rabia olduğu için lisede ingilizce derslerinde arabistan anlamına gelen 'Arabia' kelimesiyle dalga geçildim. Bu da isimden iyice uzaklaştırdı. Bu durumda adımı değiştirebilir miyim ? Rabia yı tamamen silip Talia yaptırabilir miyim ?

Rahmetli babam adımı Talia koymuş. Annem Rabia koymuş. Anlaşamayıp en sonunda annem kimliğe Rabia koydurtmuş. Babam hep Talia dedi. Arkadaşlarıma da Talia dedirttim. Rabia ve Talia benzer ve arapça kökenli iki isim.
Ayrıca gerçek adım sonuçta Rabia olduğu için lisede ingilizce derslerinde arabistan anlamına gelen 'Arabia' kelimesiyle dalga geçildim. Bu da isimden iyice uzaklaştırdı. Bu durumda adımı değiştirebilir miyim ? Rabia yı tamamen silip Talia yaptırabilir miyim ?
Muhtemelen evet ama en kötü ihtimal Talia yı ikinci isim olaraj ekletebilirsiniz durumunuzu anlatan bir dilekçe ile başvuru yapabilirsiniz 2 de şahit yazmanız gerek bu durumda bir okuldan arkadaşınız bir de anneniz olur gibi.

Muhtemelen evet ama en kötü ihtimal Talia yı ikinci isim olaraj ekletebilirsiniz durumunuzu anlatan bir dilekçe ile başvuru yapabilirsiniz 2 de şahit yazmanız gerek bu durumda bir okuldan arkadaşınız bir de anneniz olur gibi.

Zaten çok benzer isimler olduğu için annemler 2 isim yazdirmamislar :D umarım sadece talia yapabilirim. Yazın Haziran'da vericem dilekçeyi. Eylülde üniversiteye baslicam. 3 ayda değiştirip yeni arkadaşlarıma Talia dedirtebilirim umarım :) annem zaten Rabia kalmasını istediği için asla şahit falan olmaz. 1 tane şahit oluyormus. Komsumuzu goturucem

Zaten çok benzer isimler olduğu için annemler 2 isim yazdirmamislar :KK70: umarım sadece talia yapabilirim. Yazın Haziran'da vericem dilekçeyi. Eylülde üniversiteye baslicam. 3 ayda değiştirip yeni arkadaşlarıma Talia dedirtebilirim umarım :) annem zaten Rabia kalmasını istediği için asla şahit falan olmaz. 1 tane şahit oluyormus. Komsumuzu goturucem
Bir şahit yetti benimkinde ama iki şahit soruyorlar sanırım gelemezse diye

Arkadaşım değiştirdi. isimleri atıyorum ayşe fatmaydı o ikisinide beğenmedi 1 şahit götürdü şahit ben arkadaşımı başak diye tanıyorum dedi ve mahkeme ismi değiştirdi. yani olmayan 3. isimle devam ediyor :)

Arkadaşım değiştirdi. isimleri atıyorum ayşe fatmaydı o ikisinide beğenmedi 1 şahit götürdü şahit ben arkadaşımı başak diye tanıyorum dedi ve mahkeme ismi değiştirdi. yani olmayan 3. isimle devam ediyor :)
olmayan 3. isimle devam ediyor derken ? ayşe fatmayı sildirdi mi yani? yoksa 3. isim mi eklendi ?

Back
X