C cansin90 gülümse inadina =) Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 747 123 123 28 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin90 #1 Merhaba arkadaslar, Kadinlar Kulübünde Isim degistirme mümkünmü? Eger mümkünsede nasil oluyor, Ayarlarda bulamadim? ve acilan bir konuyu silmek mümkünmü ? Tskler simdiden..
Merhaba arkadaslar, Kadinlar Kulübünde Isim degistirme mümkünmü? Eger mümkünsede nasil oluyor, Ayarlarda bulamadim? ve acilan bir konuyu silmek mümkünmü ? Tskler simdiden..
SizBiz Mâşaallah Bârekallah Kayıtlı Üye 22 Kasım 2010 3.865 18 116 Konya 28 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin90 #2 açılan konuyu siz silemiyorsunuz,yöneticilere bildirmeniz gerekli diye biliyorum..
sweedy Nirvana Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2009 2.408 399 688 28 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin90 #3 Açılan konular silinemiyor.kapatılmasını isterseniz yorumlara konunuz kapatılabiliyor. Isim konusuda sadece 1 kereye mahsus adminler değiştiriyor talebiniz doğrultusunda...
Açılan konular silinemiyor.kapatılmasını isterseniz yorumlara konunuz kapatılabiliyor. Isim konusuda sadece 1 kereye mahsus adminler değiştiriyor talebiniz doğrultusunda...
C cansin90 gülümse inadina =) Kayıtlı Üye 4 Ocak 2012 747 123 123 28 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin90 #4 TESKKÜR EDERIM, Kullanici Ismi konusunda Yardim eden arkadasimiz oldu. Konulari kapatma ile ilgilide bilgilenmis oldum sayendizde.
TESKKÜR EDERIM, Kullanici Ismi konusunda Yardim eden arkadasimiz oldu. Konulari kapatma ile ilgilide bilgilenmis oldum sayendizde.
afkzbyd Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2012 312 1 0 Konya 28 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin90 #5 malesef kullanıcı adınızı degiştiremiyorsunuz oyle bi sey yokkonuyuda yöneticilere söyleyin ama onlarda kapatır konuyu silmezz
malesef kullanıcı adınızı degiştiremiyorsunuz oyle bi sey yokkonuyuda yöneticilere söyleyin ama onlarda kapatır konuyu silmezz
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 29.255 37.330 798 28 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin90 #6 afkzbyd .!.: malesef kullanıcı adınızı degiştiremiyorsunuz oyle bi sey yokkonuyuda yöneticilere söyleyin ama onlarda kapatır konuyu silmezz Genişletmek için tıkla... hayir kullanici isminizi bir kereye mahsus degistire biliyosunuz
afkzbyd .!.: malesef kullanıcı adınızı degiştiremiyorsunuz oyle bi sey yokkonuyuda yöneticilere söyleyin ama onlarda kapatır konuyu silmezz Genişletmek için tıkla... hayir kullanici isminizi bir kereye mahsus degistire biliyosunuz
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 7.271 59 163 Ankara 28 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cansin90 #7 cansin90 .!.: TESKKÜR EDERIM, Kullanici Ismi konusunda Yardim eden arkadasimiz oldu. Konulari kapatma ile ilgilide bilgilenmis oldum sayendizde. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldüğüne göre konu kapanabilir
cansin90 .!.: TESKKÜR EDERIM, Kullanici Ismi konusunda Yardim eden arkadasimiz oldu. Konulari kapatma ile ilgilide bilgilenmis oldum sayendizde. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldüğüne göre konu kapanabilir