İsim ekleme ( alay konusu )Davası

xruyax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
1.041
504
133
İstanbul
Merhabalar,

Bir sorum olacakti isim ekleme için , dilekçemi (Deliller nufüs kaydı ve tanık beyanı yazdım ama tanıkların isim ve adreslerini dilekcemde belirtmedim) , aile nufüs kaydını ve kimlik fotokopilerini verip gerekli harçlarimi yatirarak 19.12' de dava actim dün cağrı kağıdı geldi fakat içeriğini tam olarak anlayamadım 2 hafta içersinde ne gibi bi cevap vermem gerekiyo yardımcı olabilecek avukat arkdaslar varsa cok sevinirim
:18:
buda bana gelen çağrı kağıdı $Adsız 1.webp $Adsız 2.webp

Son düzenleme:
Merhabalar,

Bir sorum olacakti isim ekleme için , dilekçemi (Deliller nufüs kaydı ve tanık beyanı yazdım ama tanıkların isim ve adreslerini dilekcemde belirtmedim) , aile nufüs kaydını ve kimlik fotokopilerini verip gerekli harçlarimi yatirarak 19.12' de dava actim dün cağrı kağıdı geldi fakat içeriğini tam olarak anlayamadım 2 hafta içersinde ne gibi bi cevap vermem gerekiyo yardımcı olabilecek avukat arkdaslar varsa cok sevinirim
:18:
buda bana gelen çağrı kağıdı Eki Görüntüle 915305 Eki Görüntüle 915306

bu tensip zapti oluyor, yani acmis oldugunuz davanin isleme alindigina, neler yapilacagina iliskin bir nevi yol haritasi...
tensip zaptinin size tebliginden itibaren iki hafta icerisinde taniklarinizin isim ve adreslerini yazip mahkemeye delil listesi olarak sunabilirsiniz. taniklarinizi durusma gunu kendiniz hazir edecekseniz dilekcenizde belirtin,yoksa taniklara durusma gununu bildiren davetiye cikartilir.

cevap için tesekkürler.. yani iki hafta içersinde belirtmek zorundamıyım yoksa dava günü tanıkları yanımda götürebilirmiyim ?

cevap için tesekkürler.. yani iki hafta içersinde belirtmek zorundamıyım yoksa dava günü tanıkları yanımda götürebilirmiyim ?

geç cevap verdim ama dava dilekçenizde deliller kısmında tanık sözcüğü geçiyorsa yeterli görülüyor, duruşma günü tanıklarınızı hazır ederseniz dinlenir.

Back
X