Doğuma Hazırlık İsim Mevzusu fikirleriniz çok önemli !!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Merhaba arkadaşlar; Benim içime dert olan bir olay isim mevzusu :((
3 yaşında bir oğlum var adı ömer…
Oğlumun ismini çok seviyorum bebege’de, çocuga’da, gence’de, dedeye’de yakışıyor.
Ömer ismini babası rüyasında gördü hamileyken sevdiğim bir isim oldugu içinde direkt koyduk.
Şimdi rabbim nasip etti bir oğlum daha olucak hayırlısıyla 19 haftalık hamileyim. Ismi ne olmalı ???
Ömere en uyumlu isim Emir :)) Emir ismini çok seviyorum ancak son zamanlarda poyraz ismi çok kafamı kurcalıyor. Poyraz da koyarsam sanki oğluma haksızlık edermişim gibi geliyo.
Ömer çok kaliteli ve anlamlı bir isim ama nihayetinde de klasik bir isim…

Düşüncemle ilgili yorumlarınız benim için önemli.

poyraz koyarsan oğluna neden haksızlık olsun onu anlamadım ?

Basliginizi okuyunca daha konunuzu okumadan icimden Emir gecti :)

Umarim saglikla kucaginiza alirsiniz bebisi :)

Merhaba arkadaşlar; Benim içime dert olan bir olay isim mevzusu :KK43:(
3 yaşında bir oğlum var adı ömer…
Oğlumun ismini çok seviyorum bebege’de, çocuga’da, gence’de, dedeye’de yakışıyor.
Ömer ismini babası rüyasında gördü hamileyken sevdiğim bir isim oldugu içinde direkt koyduk.
Şimdi rabbim nasip etti bir oğlum daha olucak hayırlısıyla 19 haftalık hamileyim. Ismi ne olmalı ???
Ömere en uyumlu isim Emir :)) Emir ismini çok seviyorum ancak son zamanlarda poyraz ismi çok kafamı kurcalıyor. Poyraz da koyarsam sanki oğluma haksızlık edermişim gibi geliyo.
Ömer çok kaliteli ve anlamlı bir isim ama nihayetinde de klasik bir isim…

Düşüncemle ilgili yorumlarınız benim için önemli.

bunu çok iyi araştırın çünkü isimler çocukları etkiliyor, uyuma değilde hangisinin anlamı daha iyiyse ona bakın derim,yani benim görüşüm öyle, Allah analı babalı büyütsün inşaallah

bunu çok iyi araştırın çünkü isimler çocukları etkiliyor, uyuma değilde hangisinin anlamı daha iyiyse ona bakın derim,yani benim görüşüm öyle, Allah analı babalı büyütsün inşaallah

Ömer in anlamı çok güzel. Adalet timsali.
Peygamber efendimiz benden sonra bir peygamber daha gelse ömer olurdu demiş. Adaletinden dolayı.
Emirde Peygamber soyundan gelen. Bir kavmin başlangıcı demek.
Çok teşekkür ederim.

. .benim bebeğimin adını annem koyacak. o da kararsız bana soruyo ne koyalım kızım bana koy dedin ama ikimizinde içine sinsin diyor . . . kafa kafaya vermişiz isim arıyoruz benim içimden ömer demek geliyor . . ama kaynanamın ağzındada sürekli ömer var . şimdi ömer desem annem bozulacak kaynananın dediğini koydun diye. . çıkmazdayım :(

. .benim bebeğimin adını annem koyacak. o da kararsız bana soruyo ne koyalım kızım bana koy dedin ama ikimizinde içine sinsin diyor . . . kafa kafaya vermişiz isim arıyoruz benim içimden ömer demek geliyor . . ama kaynanamın ağzındada sürekli ömer var . şimdi ömer desem annem bozulacak kaynananın dediğini koydun diye. . çıkmazdayım :KK43:

Ömer kesinlikle çok güzel bir isim.
Hem kaliteli hem anlamı güzel.

Ömer kesinlikle çok güzel bir isim.
Hem kaliteli hem anlamı güzel.
bende istiyorum da anneme ayıp olur . . dicek kayınvaliden hiç bişeyinle ilgilenmedi . nikahına bile gelmedi. . sen git ilk çocuğunun adını ona koydur der. . oysaki öyle bişey yok ömeri ben beğeniyorum .. . kaynanada bana diyoki sen ne koyarsan koy ben ona ömer dicem . . . öff 37. haftadayız çocuğum isimsiz kaldı .

başka seçenek yok mu:) emir güzel isim poyrazı sevemedim ben.. birde soyisimle hangisi uyumluysa onu koyun:)

Poyraz ismi tekbasina cok haşin.
Selim Poyraz olsun.
Hem anlamli hem evveli olan bir isim Selim

Poyraz itici bir isim bence .
Dizilerden ve sanatçı çocuklarından özenti gibi geliyor bana .
Emir daha güzel bence.

illa uyumlu olması gerekmez..hangisini beğeniyorsanız onu koyun..ama bence Kuran-ı Kerim de geçmesi çok güzel olur..

Haksizlik olarak gorme ama doga ile ilgili isimlerin konulmasina pdk sicak bakilmiyor. Yerinizde olsam ona da omdr gibi agir bir isim bulurdum..
salih
fatih
gibi

. .benim bebeğimin adını annem koyacak. o da kararsız bana soruyo ne koyalım kızım bana koy dedin ama ikimizinde içine sinsin diyor . . . kafa kafaya vermişiz isim arıyoruz benim içimden ömer demek geliyor . . ama kaynanamın ağzındada sürekli ömer var . şimdi ömer desem annem bozulacak kaynananın dediğini koydun diye. . çıkmazdayım :(

Mustafa ismi de güzel.
Benim oğlum olursa düşünüyorum.

bende istiyorum da anneme ayıp olur . . dicek kayınvaliden hiç bişeyinle ilgilenmedi . nikahına bile gelmedi. . sen git ilk çocuğunun adını ona koydur der. . oysaki öyle bişey yok ömeri ben beğeniyorum .. . kaynanada bana diyoki sen ne koyarsan koy ben ona ömer dicem . . . öff 37. haftadayız çocuğum isimsiz kaldı .
Anaa bide bunlarları uğraşıyorsunuzz. nolcek böylee...Bilal ..sende bunu koyy

Back
X