Doğuma Hazırlık İSİM ÖNERİSİ PAYLAŞALİM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

KİZ İSMİ SİZCE HANGİSİ OLABİLİR

• DESTİNA

OY: 1 7,7%
  • EYLUL

OY: 3 23,1%
  • FARKLİ İSİMLER

OY: 9 69,2%

• Ankete Katılan
    13

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
224
57
298
31
SONUNDA CİNSİYETİMİZİ OGRENDIM MINIKK BİRRR KİZİMİZ OLUYO AMA ISIM KONUSUNDA COK KARARSIZIS BNM ISTEDIGIM HRZAMN FARKLI VE ANLAMLI ISIMLER ESIM ISE BIRAZ DAHA SECICI ISIM ÖNERILERIINIIZII BEKLIYORUMM HAMİŞ ANNNELERRR :anneadayı:

Destina yerine defne bence daha söyleniş açısından.
İpek,inçi,Nil,duru ben klasik anlamı ve söylenişi net olan isimlerden yanayım.
Eylül güzel ama siyasi isim olarak algılanabilir.

SONUNDA CİNSİYETİMİZİ OGRENDIM MINIKK BİRRR KİZİMİZ OLUYO AMA ISIM KONUSUNDA COK KARARSIZIS BNM ISTEDIGIM HRZAMN FARKLI VE ANLAMLI ISIMLER ESIM ISE BIRAZ DAHA SECICI ISIM ÖNERILERIINIIZII BEKLIYORUMM HAMİŞ ANNNELERRR :anneadayı:

Aysima, Alara, derya, Miray

nasil siyasi isim olarak algilanır anlayamadim :)
Eylül eylem deniz devrim evrim benim bildiğim bu isimler hep siyasi olayları anımsattığı için(12 eylül darbesi,deniz gezmiş olayları gibi..) öyle biliniyor..
Ben deniz ve eylül ismini normalde çok severim ama aynı zamanda unisex bu isimler sırf o yüzden çocuklarıma koymayı düşünmüyorum....eylül isimli erkek tanıdığım olmuştu ..

Eylül eylem deniz devrim evrim benim bildiğim bu isimler hep siyasi olayları anımsattığı için(12 eylül darbesi,deniz gezmiş olayları gibi..) öyle biliniyor..
Ben deniz ve eylül ismini normalde çok severim ama aynı zamanda unisex bu isimler sırf o yüzden çocuklarıma koymayı düşünmüyorum....eylül isimli erkek tanıdığım olmuştu ..
O ACİDAN DİYOSANIZ :D 12 EYLULDE EVLEDİGİM İÇİN SKINTI YOK YANI BENM İÇİN :)

O ACİDAN DİYOSANIZ :KK70: 12 EYLULDE EVLEDİGİM İÇİN SKINTI YOK YANI BENM İÇİN :)
Sırf bu yüzden devlet kurumunda çalışan bi tanıdığım sıkıntı yaşadığı için ismini değiştirdi. Eylem di sare diye değiştirdi...sonuçta çocuk ismi önemli ve sorumluluk içeren bir olay..hem bu dünyada hem diğer tarafta...o yüzden çok iyi ve detaylı düşünerek iyi karar vermek lazım bence...

Sırf bu yüzden devlet kurumunda çalışan bi tanıdığım sıkıntı yaşadığı için ismini değiştirdi. Eylem di sare diye değiştirdi...sonuçta çocuk ismi önemli ve sorumluluk içeren bir olay..hem bu dünyada hem diğer tarafta...o yüzden çok iyi ve detaylı düşünerek iyi karar vermek lazım bence...

Hem söylenişi güzel,net ve açık olmalı, hem de anlamlı olmalı güzel anlamlı manalar içermeli...o an için hoşa giden isimler konulmamalı ilerisi düşünülmeli mutlaka...mesela benim de hoşuma giden bi isim eylül bende eylül ayında evlendim anısı da var ama çocuğuma koymayı hiç düşğnmediğim bi isim..ay ismi başka bir manası yok her hoşuma giden ismi koymam içinde anlamı da olmalı .isimler insanların karakterini gerçekten etkiliyor. o yüzden çocuğum olursa isme nasıl karar vericem benim için dünyanın en zor kararı olcak sanırım

Hem söylenişi güzel,net ve açık olmalı, hem de anlamlı olmalı güzel anlamlı manalar içermeli...o an için hoşa giden isimler konulmamalı ilerisi düşünülmeli mutlaka...mesela benim de hoşuma giden bi isim eylül bende eylül ayında evlendim anısı da var ama çocuğuma koymayı hiç düşğnmediğim bi isim..ay ismi başka bir manası yok her hoşuma giden ismi koymam içinde anlamı da olmalı .isimler insanların karakterini gerçekten etkiliyor. o yüzden çocuğum olursa isme nasıl karar vericem benim için dünyanın en zor kararı olcak sanırım
kesınlıkle cok zor ve gercekten ısım bulamıyorum cıldırcam :/

Eylul guzel isim ama anlam olarak bakildiginda guzel bir anlami yok.. Destina bana zorlama gelen isimlerden..
Baska secenekler de sunun bence..

eylul cok guzel ısım. ınsallah bu hafta cınsıyetımızın kız oldugu kesınlesırse bende eylul koymayı dusunyorum. esımde eylulde dogsaydı olurdu ama sımdı garıp olcak dıyor ama ben eylul ayında evlendıgım ıcın eylul koymak ıstedım.onun dısında cok aykırı farklı ısımlerıde sevmıyorum. ipek , zehra , zeynep , elif , defne cok guzel ısımler bence

Alya
Ebrar
Irmak
Nehir
Bu isimler arasında kaldım bizde. Büyük ihtimal alya olucak tınısı anlamı falan gayet hoş. Tavsiye ederim

Back
X