Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mihriban:Şefkatli, merhametli, muhabbetli, güleryüzlü, yumuşak huylu demek. Ben de hamileyim Mihriban ismini düşünüyorum bakalım.
Aklımda Gözde, Aslı, Tuğçe de var. İsim koymak zormuş
Mihriban:Şefkatli, merhametli, muhabbetli, güleryüzlü, yumuşak huylu demek. Ben de hamileyim Mihriban ismini düşünüyorum bakalım.
Aklımda Gözde, Aslı, Tuğçe de var. İsim koymak zormuş
Çok zormuş ya bizim cinsiyet belli değil ama şimdi den karar verelim dedik erkek alp istiyoruz son kararımız ama kız da çok kararsız kaldık. Sare, bahar, asel, ipek var aklım da benim de ama hiçbirinde net değilim . Önerileriniz için çok teşekkür ederim
Çok zormuş ya bizim cinsiyet belli değil ama şimdi den karar verelim dedik erkek alp istiyoruz son kararımız ama kız da çok kararsız kaldık. Sare, bahar, asel, ipek var aklım da benim de ama hiçbirinde net değilim . Önerileriniz için çok teşekkür ederim