Doğuma Hazırlık İsim önerisi :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dormicum00

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
322
253
23
Anlamı güzel kız bebek ismi önerebilir misiniz :) internetten bakıyorum uzun uzun karar veremedim.

Mihriban:Şefkatli, merhametli, muhabbetli, güleryüzlü, yumuşak huylu demek. Ben de hamileyim Mihriban ismini düşünüyorum bakalım.
Aklımda Gözde, Aslı, Tuğçe de var.😚 İsim koymak zormuş 🤪

Mihriban:Şefkatli, merhametli, muhabbetli, güleryüzlü, yumuşak huylu demek. Ben de hamileyim Mihriban ismini düşünüyorum bakalım.
Aklımda Gözde, Aslı, Tuğçe de var.😚 İsim koymak zormuş 🤪
Çok zormuş ya bizim cinsiyet belli değil ama şimdi den karar verelim dedik erkek alp istiyoruz son kararımız ama kız da çok kararsız kaldık. Sare, bahar, asel, ipek var aklım da benim de ama hiçbirinde net değilim . Önerileriniz için çok teşekkür ederim 😍

Çok zormuş ya bizim cinsiyet belli değil ama şimdi den karar verelim dedik erkek alp istiyoruz son kararımız ama kız da çok kararsız kaldık. Sare, bahar, asel, ipek var aklım da benim de ama hiçbirinde net değilim . Önerileriniz için çok teşekkür ederim 😍
Benim de belli değil daha. Erkek ismimiz net gibi. Ama kız isimleri çok karışık ☺️

Benim de belli değil daha. Erkek ismimiz net gibi. Ama kız isimleri çok karışık ☺️
Hem yeni moda isimlerden olmasın istiyorum hemde değişik anlamlı oldun
Ben Zeyno ismini çok seviyorum bir de melek sultan , Hira .Benim kızım olsun çok istiyorum olursa Havva koyucak kaynanamgil
Hira hoşuma gitti teşekkür ederim💕

Back
X