Doğuma Hazırlık İsim tartışması yüzünden çok çok kötüyüm kızlar.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yok ya ben takmam oyle seyleri.
Hem begeniyordur o zamanlar,olsun istemistir belki canim,hep genc kiz olduk anliyorum yani.
Esim tanidiklariydi,bazen derim diye istemedin,belki annen severdi diye.
O da seni bekledim ben diyor:KK70:
Nasip iste,Allah ona da herkese de hayirli yuva kurmayi nasip etsin:))
Anası mı evleniyomuş sevmezse sevmesin eşin sevsin yeter 😄 benim de kv. sevmesin diye elimden geleni yapıyom yapışıyo sanki daha da 😅😅😅 onu kendi haline bıraktım 😄

Anası mı evleniyomuş sevmezse sevmesin eşin sevsin yeter 😄 benim de kv. sevmesin diye elimden geleni yapıyom yapışıyo sanki daha da 😅😅😅 onu kendi haline bıraktım 😄
Tabii ki oyle,takiliyorum arada,bazen derim annenin tilkiler yavruladi mi ne yapti kafasinda,yine bir seyler cikariyor,oyle gulusuyoruz geciyoruz.
Benimki de beni kucaklarken oldurecek,ama gecti borun pazari:D
Sayarim o kadar...

😂😂😂ayy kızlar yorumlarınıza çok güldüm.
Ben o x ismini ilk duyduğumdan beri çok hoşuma gitti.(eşimin ilk sevgilisinin adı olduğunu bilmiyordum) hamile kaldım .kızım olcagını ögrendim .Eşime ben x ismini istiyorum dedim. Adamcağız eminmisin dedi. Çoçukluk aşkımın adı, bende evet eminim şuan benimsin ve geçmiş geçmişte kalmıştır.Diyerek koydum mutluyum 🙂 Kıskanç bir insan değilim.

😂😂😂ayy kızlar yorumlarınıza çok güldüm.
Ben o x ismini ilk duyduğumdan beri çok hoşuma gitti.(eşimin ilk sevgilisinin adı olduğunu bilmiyordum) hamile kaldım .kızım olcagını ögrendim .Eşime ben x ismini istiyorum dedim. Adamcağız eminmisin dedi. Çoçukluk aşkımın adı, bende evet eminim şuan benimsin ve geçmiş geçmişte kalmıştır.Diyerek koydum mutluyum 🙂 Kıskanç bir insan değilim.
Hatice’ye değil neticeye bak demişler canım mutluysan gerisinin önemi yok 😊

Kızlar ne yapacağımı şaşırdım bu ikinci gebeliğim bir kızımız var. bebeğimizin cinsiyeti henüz belli değil ama eşim şimdiden tutturdu erkek olursa babasının adını koyacakmış bende kesinlikle olmaz bu evlilik biter bile diyorum bitsin diyor bu kadar çaresizim erkek olursa asla k.pederimin ismini koymak istemiyorum ne yapacağım ben Allah’ım sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin cinsiyeti hiç önemli değil ama bu isim olayının ihtimali bile beni delirtiyor gece gündüz bunu düşünüyorum.
Kesin kararliysa eşin sende babanın ismini yanına ekle şartım bu de bakalım ne diyecek Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

bunun için boşanmayı neden ağzınıza alıyorsunuz. benim kızım olsaydı ismini ben koyacaktım, erkek oldu eşim koydu. öyle anlaşmıştık. bunun için boşanamam ki. hep ben(cil) olmayın lütfen

Elbette oturup sadece isim için dua etmiyoruz sağlığı içinde her şeyi yapıyoruz anneyiz her ama her ayrıntıyı düşünüyor insan. Benimki gerçekten çok kaba bir isim Salman yani.
Bekara karı boşamak gibi çok kaba bir tabir vardır. Burda seni hamile hamile linç etmişler. Yazıklar olsun. Bencede koymamalısın. Babamda babasına yaranmak için babasının ismini verdi. Dedemin kadın konusunda kaderi nasılsa ve bazı kötü özellikleri neyse abim kaderini adeta ondan almış. İsim çok önemli arkadaşım. Burdaki boş konuşan insanlara aldırma diren.

Bekara karı boşamak gibi çok kaba bir tabir vardır. Burda seni hamile hamile linç etmişler. Yazıklar olsun. Bencede koymamalısın. Babamda babasına yaranmak için babasının ismini verdi. Dedemin kadın konusunda kaderi nasılsa ve bazı kötü özellikleri neyse abim kaderini adeta ondan almış. İsim çok önemli arkadaşım. Burdaki boş konuşan insanlara aldırma diren.
Aynen canım aslında geçmiş mesajlarımda gayet her şeyi açıkça yazdım onları bilmedikleri için direk saldırıya geçiyor bazı arkadaşlar.
Mesajın için desteğin için ayrıca teşekkür ederim . 😊

Konu sahibi hamile, hormonlar tavan. Bana yaptığı hareket aşırı gelmedi. Istemedigi bir şeye zorlamak kötü. Eşlerdeki bu babamın ismi olacak olayını hiç anlamam.
Benim de kayınvalide ismini can koyun illa diyor hiç de sevmem. Koymayacağım. Eşimle ortak karar vereceğim. Çocuk ortak bir şey ve isim ortak konulmali.

Konu sahibi hamile, hormonlar tavan. Bana yaptığı hareket aşırı gelmedi. Istemedigi bir şeye zorlamak kötü. Eşlerdeki bu babamın ismi olacak olayını hiç anlamam.
Benim de kayınvalide ismini can koyun illa diyor hiç de sevmem. Koymayacağım. Eşimle ortak karar vereceğim. Çocuk ortak bir şey ve isim ortak konulmali.
Evet canım sana katılıyorum. Anne ya doğuran bakan büyüten her saniyesi ile ilgilenen uğruna tüm zamanını her şeyini veren kişi bu ANNE o yüzden istediğimiz isimle çocuklarımıza seslenmek en birinci hakkımız. Sende kabul etmemekle en iyisini yapmışsın. 👏🏻

Back
X