Doğuma Hazırlık isim telasına erken basladım :D

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

KalbiMusa

YARENE KARDEŞ GELİYOR :)
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
48
1
46
kızlar ısımlerı ne zaman dusunmeye basladınız ben cınsıyetını ogrenmeyı bekleyemıyorum sımdıden karar vereyım ya kız ya erkek faketmez saglıklı olsunda :D bana bır akıl verıverın
modern ısımler olsun ıstıyorum ılk evlendıgımız sıralar yağız-yaren ısımlerını dusunmusduk baska tavsıyelerı olan
YAĞIZ: 1. Esmer. 2. Doru. 3. Yiğit.
YAREN: Arkadaş, dost, yakın dost anlamlarında kızlar :)) :49:

kızlar ısımlerı ne zaman dusunmeye basladınız ben cınsıyetını ogrenmeyı bekleyemıyorum sımdıden karar vereyım ya kız ya erkek faketmez saglıklı olsunda :D bana bır akıl verıverın
modern ısımler olsun ıstıyorum ılk evlendıgımız sıralar yağız-yaren ısımlerını dusunmusduk baska tavsıyelerı olan
YAĞIZ: 1. Esmer. 2. Doru. 3. Yiğit.
YAREN: Arkadaş, dost, yakın dost anlamlarında kızlar :)) :49:

Canım Allah sağlıklı bir şekilde kucapına almayı nasip etsin inş yavrunu. Walla modern isim derken anlamınada önem ver bence.yağız ve yaren isimleri çok güzel eşinde beğeniyosa tabi. neticede ikinizin yavrusu.
kız ismi olarak : eylül,sıla,doğa,ilkim,çağlar,sudenaz
erkek ismi olarak :tayanç,berkay,batur,emir i önerebilirim. Ama anlamlarını bilmiyorum sadece aklıma gelenlerden birkaçını yazdım.

Erkek:poyraz.demir.ateş.doruk.danyal.yağız.ege.arman.aras.yaman.barkın.
Kız: Mina.doğa.nehir.öykü.asel.eslem.esila.yaprak.nesli.masal.hayal.alya.duru.erva.ceylin.buket.seben.alara.dilşah.

tesekkurler kızlar ısımler cok hos yanı modern derken ayse fatma ahmet mehmet olmasın dedım :))

Back
X