Doğuma Hazırlık İsim ve karakter özellikleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

escaser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
75
0
86
Kocaeli
Merhaba ikinci bebeğime hamileyim ve bir oğlum daha olacak ismine karar verdik sayılır ama bir de sizlere danışacağım

Bebeğimize rüzgar ismini koymayı düşünüyoruz ama açıkçası çok yaramaz olduklarını duydum :) bende "rüZgar" annelerine çocuklarının karakteristik özelliklerini sormak istiyorum. Diğer isim seçeneklerimizde şunlar:
# Poyraz
# Kuzey
# Bulut
# Çağdaş
# Rüzgar
Bu isimde çocukları olan anneler lütfen bana yardımcı olunuz. Hangi ismi koymam konusunda ve özellikleri konusunda bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

İlk oğlumun adı:Çağan
Bayram, mutlu gün, şenlik anlamına geliyor ismi. Ve isminin özelliğini taşıyor. Hareketli ama yaramaz değil ama hayatımda gördüğüm en mutlu bebek ve çocuk. Doktoru ve çevremizdeki insanlarda aynı şeyi diyorlar. Zeki ve espri anlayışı ılan bi çocuk. İsim özellikleri böyle o yüzden ikincisininde isim özelliği benim için önemli.
Yardımlarınızı bekliyorum :)

Şimdi nette dolaşırken buldum;

İsmin Analizi:

Karar vermekte zorlanan, tereddütlü ve sert bir yapıya sahip olan, işlerini başarmak için çok çalışan fakat sürekli engellerle karşılaşan, okumayı seven ve akademik anlamda başarılı, inatçı bir kişiliğe sahip olan, zaman zaman gerginlikler yaşayan, algılaması yüksek, mantıklı, bir kişilik enerjisine sahiptir.

konu hakkında bilgim yok ama ben de isimlerin karakteri etkilediğini düşünüyorum,nedenini bilmiyorum ama ufak tefek gözlemlerim var,o nedenle ayaz ve poyraz isimlerini çok beğenmeme rağmen oğlum olursa koyamam

konu hakkında bilgim yok ama ben de isimlerin karakteri etkilediğini düşünüyorum,nedenini bilmiyorum ama ufak tefek gözlemlerim var,o nedenle ayaz ve poyraz isimlerini çok beğenmeme rağmen oğlum olursa koyamam

fazla harektli oluyorlar diye duydun sen de herhalde :)
valla gözüm yemiyor aslında ama babamız çok istedi, ikna edemiyorum o zaman başa gelen çekilir diyoruz :)
:18:

kesinlikle katılıyorum isimler karakterleri etkiliyor. Evet ismin telaffuzu önemli ama anlamı çok daha önemli

fazla harektli oluyorlar diye duydun sen de herhalde :)
valla gözüm yemiyor aslında ama babamız çok istedi, ikna edemiyorum o zaman başa gelen çekilir diyoruz :)
:18:

hareketten ziyade, asabi dediğim dedik tip tabi dediü,m gibi ne kadar etkilidir bilemem, ufak tefek gözlem, ben kızımın adını nisa koyduğumda teyzem çok bilmiş olur nisa lar demişti, çok tuhafsamıştım, nasıl yani her nisa çok bilmiş mi ne alakası var diye geçrimiştim içimden, şimdi kızım çok bilmiş

bir de isim (uzmanları ne demekse artık ) çocuğunuza kısa isim koymayın diyorlar, kısmeti kısa olurmuş

evet canım aslında çoğunlukla ortak özellikte oluyorlar aynı isim grubundaki çocuklar , tabii bazılarını ayıran şeyde genetik özellikler oluyor. benim tanıdığım bikaç çağan var mesela hepsi oğlum gibi oturmayı pek sevmiyorlar ve çok bilmiş olmalarının yanında pratik zekaya ve espri kabiliyetine sahipler.

Rüzgar isminide o yüzden merak ediyorum.

her duyan rüzgar gibi esip geçer yaramaz olur falan diyor, gerçi çocuk yani illa yaramaz olacak :)
ama ne biliyim karakteristik özellikleri beni merak içinde bıraktırıyo bir de ikizler burcu olacak o yüzden daha da çok merak içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…