Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benim hoşuma gidenler bunlar tabi sizin fikrinizi de alabilirimSeçenekler sadece bunlar mı?
İpek ismi hoş benceEvet benim hoşuma gidenler bunlar tabi sizin fikrinizi de alabilirim![]()
Evet ipek ismi de hoş gerçektenİpek ismi hoş bence
Bunların arasında belki Güneşi seçerdim ama kesin roj, rojin diye dalga geçerler. Kürtçede gün, güneş demekEvet ipek ismi de hoş gerçektenPeki bunların içinde en iyisi hangisi sizce
![]()
BEnce İdil.Nehir zor ortadaki h harfi yutuluyo hep ve neyir deniliyor.yaprak dökümündede öyle oluyoduYaa nehir de çok güzel hatta aklımdaydı ama yakınlarda var bir tane nehirimiz![]()
Liya ve Nil ‘ i sevdim ben desağlıkla gelsin
![]()
Seçenekler arasından İdil e ısındım :)
Teşekkür ederim kızlar ne kadar zormuş ya hergün kafam karışıyo benimBEnce İdil.Nehir zor ortadaki h harfi yutuluyo hep ve neyir deniliyor.yaprak dökümündede öyle oluyodu![]()
NilKızlar isim konusunda çok kararsız kaldık yardımcı olurmusunuz :)
Onu nasıl araştıracağız kiIsim koyarken lütfen soyisim isim ve harf enerjisine gore arastirip koyun. Bazı isimlerin frekansı oyle dusuk oluyor ki , nazara sanssizliga, tembellige meyilli olabiliyor. Bu gercekten cok ciddi bir konu. Farkinda olmadan, düşük bir enerjiyi çekebilirsiniz yavrucuğa.
Ben bilge, defne doğa isimlerini severim:)
Önce isim.analizi konusunu okuyun. Kafaniza yatarsa zaten bircok egitmen var. Dogum tarihine gore yuksek frekanslı şansı ceken isimler konusunda analiz yapıyorlar. Ismin kaderindir der eski bir latin atasozü.Onu nasıl araştıracağız ki