Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E)HiçbiriMerhabalar.. oğlum olucak isimde kararsızlık yaşıyorum metehan yada uras ikisi arasında kaldım. Sizce ?? :)
Kura çekin 3 kere hangisi çıkarsa o olsunMerhabalar.. oğlum olucak isimde kararsızlık yaşıyorum metehan yada uras ikisi arasında kaldım. Sizce ?? :)
Bir oğlum var onunda ismi batuhan, uysun diye metehan koy diye çok söylüyolar ama bilemedimIkiside güzel.metehan bence.
Hmm .. siz isim önerisinde bulunabilirmisiniz pekiE)Hiçbiri
Cihangir, Kerem . şu an aklıma bi tek bu ikisi geldiHmm .. siz isim önerisinde bulunabilirmisiniz peki
İsimlerin ille uyumlu olmasına gerek yok, milleti dinlemeyin. İçinizden gerçekten geçen neyse onu koyunBir oğlum var onunda ismi batuhan, uysun diye metehan koy diye çok söylüyolar ama bilemedim
Uras ismi güzel bence , hayırlı olsunMerhabalar.. oğlum olucak isimde kararsızlık yaşıyorum metehan yada uras ikisi arasında kaldım. Sizce ?? :)
Uras bana hos gelmedı metehan daha ıyıMerhabalar.. oğlum olucak isimde kararsızlık yaşıyorum metehan yada uras ikisi arasında kaldım. Sizce ?? :)
Onemlı olan uyum degılde anlamı benceBir oğlum var onunda ismi batuhan, uysun diye metehan koy diye çok söylüyolar ama bilemedim
Halamın ikiz oğlu var ve isimleri o kadar birbirinden alakasız ki. Ona da çok dediler uyumlu olsun diye ama halam öyle sevmiyorum dedi farklı isimler koydu. Boş verin onları.Bir oğlum var onunda ismi batuhan, uysun diye metehan koy diye çok söylüyolar ama bilemedim